Jump to content

Αλουμινενιο Waterblock για S939

Reaper

Recommended Posts

Που θα βρω αλουμινενιο block στην Αθηνα εχω κοιταξει τα e-μαγαζια και πουθενα:unsure: Το θελω γιατι εχω αλουμινενιο ψυγειο. Και οπως ακουσα δεν πρεπει να ειναι τα ενα αλουμινενιο και το αλλο χαλκινο. Θα ηθελα να παρω απο τον eleven (11) αλλα ξερετε αν φτιαχνει αλουμινενια??

Nομιζω ο skinny13 φτιαχνει καποια που ειναι απο αλουμινιο. Εναλλακτικα μπορεις να παρεις χαλκινο και στο νερο να ριξεις λιγο παραφλου. Ή ακομη καλυτερα θα ηταν να αλλαζες και ψυγειο.

Δλδ δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα εαν το ψυγειο ειναι αλουμινενιο και το block χαλκινο εαν βαλω στο νερο παραφλου?? sorry για το :OT: αλλα ποια ειναι η καλυτερη λυση χωρις να αλλαξω ψυγειο????? Στον Skinny13 να στειλω pm? ή θα τα βρω σε κανενα μαγαζι?

Γνωμη μου πουλα το ψυγειο και παρε τυπου τρανσιστ και block 11. αν δεν κανω λαθος ο χαλκος εχει καλυτερη θερμικη αγωγιμοτητα απο το αλουμινιο.θελω να πω οτι ''τραβαει τι θερμοτητα'' ποιο καλα.

Ευχαριστω παιδια. Θα δω αν καταφερω να πουλησω πουθενα το ψυγειο και να παρω ενα απο χαλκο. Αλλα δεν μου λυσατε ακομα την απορια αν χρησημοποιησω αλουμινιο και χαλκο μαζι και βαλω παραφλου στο νερο οπως ειπε ο unseen θα υπαρχει προβλημα?? ????? help γιατι αν δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα να μην αναγκαστω να μπω στην διαδικασια να πουλησω και να αγορασω καινουριο ψυγειο.:(

Θεωρητικά θα υπάρξει διαβρωση . Πρακτικά ίσως κρατήσει και 2 χρόνια χωρίς πρόβλεμ . Το θέμα είναι αν είσαι διατεθημένος να ρισκάρεις .

Είχα ετοιμάσει παλαιότερα μπλόκ μόνος μου το οποίο ήτανε αμφίβολης αξιοπιστίας . Θα έμπαινε όμως σε 2.4+ athlon xp που και να καιγότανε την επόμενη μέρα δεν με ένοιαζε.

Γνώμη μου είναι να πάρεις μπλοκ και ψυγείο απο χαλκό . Μακροπρόθεσμα θα το κατάλάβεις ότι έκανες καλα΄. Απο το να διαβρώσεις το μπλοκ που θα πάρεις λόγω αλουμινένιου ψυγείο κ.ο.κ.

Σαφώς αν έχεις μόνο χαλκό στο σύστημα είναι πολύ καλά.

Εγώ έχω αλουμινένιο ψυγείο και χάλκινο μπλόκ από το 2003 χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο λίγο παραφλού στο νερό, όχι καμια τρελή ποσότητα 5% περίπου

Αν ήσουν αθήνα και το ψηγείο σου ήταν μικρό και φθηνό θα το αγόραζα εγώ.

Βάλε καμια φώτογραφία να το δούμε

Ευχαριστω και παλι παιδια:) Με κατατοπισατε πληρως.

@drakoulis δυστυχως δεν εχω ψηφιακη και δεν μπορω να ανεβασω φωτ. Το ψυγειο εχει διαστασεις 18χ14χ4 (χωραει ισα ισα ενας 12καρης fan) και εχει και ενα επιπλεον σωλινακι για εξαερωση νομιζω, το εχω παρει απο μαντρα και αμα δεν ρισκαρω να το χρησημοποιησω το δινω 15Ευρω. Αθηνα ειναι ο αδερφος μου φοιτητης. Εγω αμα κατεβω προς τα εκει(σε κανα μηνα) και δεν το εχω χρησιμοποιησει ή δεν το εχω δωσει πουθενα αλλου θα σου στειλω pm, αμα ενδιαφερεσαι ακομα βεβαια;)

ωραίο είναι το ψυγειάκι σου.

Πάρε ένα μπλόκ με καμια 50αρια ευρώ, στήσε το το κύκλωμα κανε τις δοκιμές σου δεν χανεις τίποτα. βαλτο προσωρινά κοιτα επιδόσεις αν εισαι ευχαριστημένος κράτα το το ψυγείο αλλιως πούλα το ή κράτα το καβάτζα για καμια vga.

είναι ωραία η διαδικασία στησίματος κυκλώματος υδρόψυξης.....

Αρχική απάντηση από drakoulis

αρκη να μην εχεις απροοπτα...........................

και καμια μεγαλη ζιμια απο απροσεξια η κακι κατασκευη υλικον

Αρχική απάντηση από drakoulis [Χθες, στις 23:06]

ωραίο είναι το ψυγειάκι σου.

Πάρε ένα μπλόκ με καμια 50αρια ευρώ, στήσε το το κύκλωμα κανε τις δοκιμές σου δεν χανεις τίποτα. βαλτο προσωρινά κοιτα επιδόσεις αν εισαι ευχαριστημένος κράτα το το ψυγείο αλλιως πούλα το ή κράτα το καβάτζα για καμια vga.

Το block που λες drakouli χαλκινο ε? δεν πειραζει και τοσο ετσι και αλλιως αμα ειναι το αλλαζω σε κανα δυο χρονια.

θα το αρχισω το Project με αυτο το ψυγειο, θα το κανω προσεκτικα για να μην εχουμε κανενα απροοπτο (ειναι και καινουροιο το συστημα). Και σε μερικες εβδομαδες να περιμενετε παρουσιαση:D

η αληθεια ειναι οτι ειχα κανει καποτε και αλουμινενιο μπλοκ,ετσι απλα να δω τι παιζει αλλα δεν αποδιδει το αλουμινιο...

καμμια σχεση με το χαλκο οσον αφορα τις υποποιησεις σε θεματα w/c....

(εκει που αποδιδει καλυτερα ειναι σε θερμοκρασιες κατω των 100*C ,said by chilly1)

oποτε με λιγο παραφλου δεν θα εχεις προβλημα οποιο μπλοκ κι αν αποφασισεις να παρεις,ειτε απο μενα ειτε απο τον eleven

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.