Jump to content

CRT ή TFT έχετε στο κύριο pc?

totally_wired

Τι οθόνη έχετε?  

85 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Πιστεύω θα πρέπει να δούμε τι γίνεται με αυτό το θέμα και εάν ο κόσμος έχει πάει σε tft ή οχι παρά την μεγάλη πτώση τους και για να δούμε πόσοι εδώ μέσα είμαστε primitive.

Όσοι έχουν κύριο pc laptop ας ψηφίσουν την επιλογή laptop.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

TFT 17' EIZO L568 εδώ και λίγους μήνες (αν θυμάμαι καλά απ'το Φλεβάρη...) και αν ξανάπαιρνα οθόνη θα έπαιρνα την ίδια ή αν έβρισκα φτηνά την 19άρα της και δεν θα το σκεφτόμουνα καν για CRT...

Και εδώ που τα λέμε σκέφτομαι μόλις μπορέσω να πάρω μια φτηνή TFT για το 2ο PC γιατί τρώει πολύ χώρο η 14άρα HP CRT... (Τελικά πουθενά δε μου αρέσει αυτή η οθόνη... :p )

Επειδή δεν έχω πρόβλημα χώρου, CRT! Πιο γρήγορη στα games, επίπεδη, φτηνή και με καλύτερη συμπεριφορά σε διάφορες αναλύσεις. Δυστυχώς όχι και τόσο ξεκούραστη (ακόμα και στα 100Hz) όσο μια TFT - Samsung 757 DFx.

Θα έπαιρνα TFT μόνο και μόνο για ευκολότερη μεταφορά σε LAN parties!

Συνοψίζοντας έχουμε 2 κατηγορίες. Τους έχω ή θα πάρω άμεσα TFT και τους δεν αγοράζω TFT γιατί είμαι gamer / διαβάζω και δεν μου αρέσουν / δουλευώ σε πολλές αναλυσης.

Πάντως για την ώρα είναι αμφίρροπο το αποτέλεσμα με τις tft να έχουν την δυναμική υπεροχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.