morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 Λοιπον επειδη αγορασε ενας γνωστος μου κατι ρουχα απο site τα οποια αποδειχτηκαν πολυ καλα, και επειδη βρισκω πολυ πιο βολικη την ιδεα του να πληρωνω λιγοτερα, να περνω επωνυμα και να βλεπω και το πως θα ειναι πανω μου μεσα απο το pc, θα παρακαλουσα οποιον ξερει καποιο site να το αναφερει.Ενα ιδιαιτερα καλο ειναι το www.dress-for-less.deΕνδεικτικα αναφερω παντελονια D&G στα 89 ευρω..
ea6gka Ιούνιος 5, 2005 #2 Ιούνιος 5, 2005 σορρυ για το ΟΤ αλλα οσο μια βολτα στα μαγαζια δεν αξιζει τιποτα αλλο.
totally_wired Ιούνιος 5, 2005 #4 Ιούνιος 5, 2005 Νομίζω ότι ψάχνεσαι για ομαδικές παραγγελίες morfeas-dsl-Ελα τα νουμεράκια σας να πάρουμε κανένα παντελονάκι all together
morfeas-dsl- Ιούνιος 5, 2005 Author #5 Ιούνιος 5, 2005 Οχι δεν ισχυουν ομαδικες! sites ψαχνωΟταν λεμε βλεπεις απο το pc εννοω σε μερικα εχει κουκλα ανθρωπου που αναλογα τι διαλεγεις βλεπεις και τις διαστασεις. Στο site που παρεθεσα εχει μονο τα νουμερα αλλα νομιζω πανω κατω γνωριζω τι φοραω. Προσωπικα θα παραγγειλω ενα μπλουζακι D&G αυριο απο 100 στα 50 ευρω ετσι να δω τι παιζεται. Αν ενδιαφερεστε οταν ερθει σας λεω εντυπωσεις. Σε περιπτωση που δε σου κανει πληρωνεις το κοστος αποστολης-επιστροφης και σου στελνουν αλλο νουμερο
theHitma@n Ιούνιος 6, 2005 #6 Ιούνιος 6, 2005 Ποσο πληρωσες ταχυδρομικα και τετοια? Παντως απο οτι ειδα λιγο οι τιμες ειναι ψιλοξεφτιλα.
morfeas-dsl- Ιούνιος 6, 2005 Author #8 Ιούνιος 6, 2005 EDIT:Τα ταχυδρομικα στο site που εδωσα ειναι απο 12 εως 6 ευρω αναλογα με το συνολικο κοστος της παραγγελιας
SlotKiller Ιούνιος 6, 2005 #12 Ιούνιος 6, 2005 το macy's δεν ειναι αμερικανικο;εκτος του οτι δεν καταλαβα τα μεγεθη στα πουκαμισα (κριμα και βρηκα ενα DKNY γμτο)θα παιζουν και μεταφορικα πολλα και τελωνεια...παρεπιπτοντως στην Ιταλια εχει φθινα και καλα ρουχα, και θα εχει και λιγα μεταφορικα... κανενα ιταλικο σαϊτ ξερει κανεις?
Astacus Ιούνιος 6, 2005 #13 Ιούνιος 6, 2005 απο το dress for less αγοραζω και γω. Ολα καλα ως τωρα μια φορα επεστρεψα ενα παντελονι που δεν μου αρεσε και απλα πληρωσα 11 στο ταχυδρομιο για επιστροφη και τα χρηματα μου ξαναμπηκαν στην πιστωτικη. Το μονο προβλημα ειναι οτι στελνονται με τα ελτα και αργουν τις περισσοτερες φορες.
morfeas-dsl- Οκτώβριος 31, 2005 Author #14 Οκτώβριος 31, 2005 Λοιπον εκανα αλλη μια παραγγελια απο dress for less μεχρις στιγμης ειμαι τυχερος στα μεγεθη αλλα δυστυχως κανουν δεκα μερες+ να μου τα στειλουν και με ενοχλει να περιμενωΑξιζουν απο ποιοτητα και τιμη αρα χαλαλι!
Alexisferos Οκτώβριος 31, 2005 #15 Οκτώβριος 31, 2005 σε λιγες μερες κοντας και παλι μαζι σας http://dresscode.95mb.com/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.