blade_pan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 Καταρχας χωρις τη χρηση dreamweaver και frontpage κανονικα στο notepad....Ξερει κανεις ενα απλο προγραμμα,του να δινεις ονομα,διευθυνση και τηλεφωνο και με το submit να σε ρωταει αν συμφωνεις...αν ναι τοτε να το στελενει σε ενα mail αλλιως αν cancel παλι πισω...δεν χερω εχω κολλησει στοfunction lakis(){ var agr = confirm("Είσαι σιγουρος?"); if (agr) { '<A href = "mailto:lakis@teilam.gr" </a> '} αυτο ειναι λαθος? else { document.write("cancel"); }}</script> Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούνιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 mail server εχεις στήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Οχι...μια απλη εργασια για τη σχολη!απλα θελω να στελνει σε mail τα στοιχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Βασικα το αλλαξα var agr = confirm("Εισαι σιγουρος?"); if (agr) { alert("Τα στοιχεια,στελνονται...")} else { "?????????" }}πιο κατω εχω μια action:mailto....δεν ξερω τι να βαλω στο else για να μη στελνει το mail....Πλεασε help me...δεν εχω χρονο να ψαξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.