Jump to content

coroplast

kom

Recommended Posts

ξέρετε που θα βρώ κομμάτια από coroplast ; το coroplast είναι το πλαστικό που φαίνεται στις παρακάτω εικόνες και με το οποίο κατασκευαζονται φακέλοι που πουλάνε τα βιβλιοπωλεία

pic 1

pic 2

pic 3

καλυτερα πες μας τι ακριβως θες να φτιαξεις

και μετα θα βρουμε το καταλληλο υλικο... ;)

(εαν σωνει και καλα θες coroplast.

ανοιξε το χρυσο οδηγο στη σελιδα με τις βιοτεχνιες πλαστικων

και παρε σβαρνα τα τηλεφωνα μεχρι να βρεις καποιον που ξερει κατι παραπανω για το συγκεκριμενο υλικο)

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:09]

βασταει το χαρτονι για μακετες την πιεση του αερα; δε νομιζω. τα λιγα που εχω δει, τσακιζουν πολυ ευκολα.

πραγματικα,

στο παχος αλλα και βαρος ανα τετρ. εκ. που χρειαζεται ενα υλικο για τηλεκατευθυνομενο αεροπλανο,

δεν κανει το χαρτονι...

αλλα κατι μου λεει οτι ο φιλτατος Κom δεν εχει αεροπλανακια στο μυαλο του...

Αρχική απάντηση από .38-.45

βασταει το χαρτονι για μακετες την πιεση του αερα; δε νομιζω. τα λιγα που εχω δει, τσακιζουν πολυ ευκολα.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

πραγματικα,

στο παχος αλλα και βαρος ανα τετρ. εκ. που χρειαζεται ενα υλικο για τηλεκατευθυνομενο αεροπλανο,

δεν κανει το χαρτονι...

αλλα κατι μου λεει οτι ο φιλτατος Κom δεν εχει αεροπλανακια στο μυαλο του...

βασικα το εχω δει σε αεροπλανακια.και ηταν μια χαρα.

τωρα γιατι το θελει ειναι αλο θεμα.

αν μας πει ισως να τον βοηθισουμε καλητερα κια να μην κανουμε τα μεντιουμ.................

λοιπόν παιδιά πρόκειται για μοντελισμό και συγκεκριμένα για αεροπλανάκια

ο "στόλος" μου αποτελείται από 8 8ερμικά και 1 ηλεκτρικό και τον τελευταίο καιρό ψάχνω coroplast για να φτιάξω το δικό μου μιας και το συγκεκριμένο υλικό είναι πανάλαφρο το διαμορφώνεις όπως θές και δεν στοιχίζει και πολλά

όποιος άλλος έχει το μικρόβιο αυτό εκτός τα pc ας κάνει μία βόλτα από το www.spadtothebone.com

Αρχική απάντηση από kom

λοιπόν παιδιά πρόκειται για μοντελισμό και συγκεκριμένα για αεροπλανάκια

ο "στόλος" μου αποτελείται από 8 8ερμικά και 1 ηλεκτρικό και τον τελευταίο καιρό ψάχνω coroplast για να φτιάξω το δικό μου μιας και το συγκεκριμένο υλικό είναι πανάλαφρο το διαμορφώνεις όπως θές και δεν στοιχίζει και πολλά

όποιος άλλος έχει το μικρόβιο αυτό εκτός τα pc ας κάνει μία βόλτα από το www.spadtothebone.com

εγω παλι εχω το μικροβιο με τα αμαξακια και εχω 3 θερμικα...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.