Jump to content

καινουρια AGP ή καινουριο mobo;

psyber

Recommended Posts

με την απόλυτη έννοια GT δε γίνεται, γιατί πρέπει να αυξηθούν gpu και mem αρκετά... ωστόσο ακόμα και στα 350/1000 να μη φτάσει τα ενεργοποιημένα shaders αυξάνουν τις επιδόσεις σημαντικά... άλλωστε, η LE έχει παρόμοιες επιδόσεις με μια 6600GT στην οποία δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί κάτι.. όπως και να έχει πάντως, τα 95 είναι χώμα :-)

psyber μην πετας τα λεφτα σου παρε με 180 ευρω μια 6600γτ η με πιο λιγα μια απλη 6600 θα δεις τεραστιες διαφορες χαοτικες θα ελεγα με την mx που εχεις μη κανεις αναβαθμιση εχουμε το ιδιο motherboard και ειναι πολυ καλο...ερχεται νεο hardware μην κανεις αναβαθμιση τωρα!:jump:

• 2 weeks later...

Θα σου έλεγα να κρατήσεις το 865 chipset και να αλλάξεις κάρτα όπως σκέφτομαι να κάνω κι εγώ. Αλλά ξέρω ότι γενικά είμαστε αρκετά πίσω σε τεχνολογία και επιδόσεις. Αλλά αν με την αλλαγή κάρτας μου πάει 1-1,5 χρόνο ακόμη, τότε όλα καλά. Μετά όμως το pci-x(καινούριο σύστημα) είναι μονόδρομος. Καλύτερη λύση για κάρτα για τα λιγότερα λεφτά και να είσαι μέσα στο παιχνίδι των επιδόσεων και των σύνγχρονων χαρακτιρηστικών 6600gt 200euros.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.