Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 οπως λεει και ο τιτλος εχω ενα dimmακι στον δευτερο υπολογιστημου, της samsung ειναι, και ειναι η κανονικη του ταχυτητα στα 266Mhz.μετα απο το ο/c που εχω κανει εχει ''σκαρφαλωσει'' στα 420Mhz!!!την εχω τωρα και δουλευει εδω και πολυ καιρο ετσι.με timings 2.5 4 4 7υπαρχει καποιο προβλημα?μπορει να μου καει?επεισης εχω τρεξει πολλα memtest και λαθη δεν βγαζει!μερικες φορες βγαζει λαθος περιπου στις 8-9ωρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 PC2100=DDR266 PC2700=DDR333 PC3200=DDR400 κτλ.... γενικοτερα πρεπει να ισχυει κατα προσεγγιση PCxxxx/8=DDRyyy εδω δουλευουμε 333rated (166δλδ) σε 250αρια fsb... τι να παθει;! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 το ηξερα οτι καπου ειχα κανει λαθος!τελος παντων!αυτη που λεω τωρα ειναι!για πειτε μου.υπαρχει περιπτωση να παθει κατι?πολυ πρεπει να ζοριζεται ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Οχι δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι αν δεν εχεις ανεβασει πολυ τα βολτ τηςπιασε την οταν κανεις μεμτεστ να δεις και σε τι θερμοκρασια παιζει και αν μπορεις να την ακουμπησεις για αρκετη ωρα εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.