Jump to content

Επίσημη Ανακοίνωση _ OCZ EL Platinum R2_ TCCD-TCC5

overvolt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από overvolt

Τα μπερδεψες τα πραγματα .

Τα TCCD ειναι η κλασικη σειρα Rev2 Platinum .

Τα TCCC, ειναι η σειρα με την επισημανση 1.1

Εσύ τα έχεις μπερδέψει....

Ενοώ...ότι αν δεν το πέρνανε χαμπάρι δεν θα μπαίνανε ΚΑΝ στον κόπο να γράψουν v1.1

Και λέω ότι όσες ήταν TCCD δεν έγραφαν πουθενά v1.0

Ελπίζω να έγινα κατανοητός ;)

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

H ουσία είναι ότι η OCZ θα έπρεπε να εχει ενημερώσει το κόσμο ότι εχει αλλάξει τσιπάκια στις μνημες της.Αλλά αν το είχε κάνει εξ αρχής οι πωλήσεις των rev2 θα είχαν πέσει κατακόρυφα...

Ουσιαστικά δε μπορεί κανεις όμως να κατηγορήσει την OCZ μιας και οι μνημες κανουν αυτο που θα έπρεπε, δηλαδη 400Mhz 2-2-2-5...

Απο κει και πέρα όμως αν ήθελε να είναι και σωστή "ηθικά" προς τους πελάτες της θα έπρεπε να το ανακοινωσει επίσημα απο τη πρώτη στιγμή και να μη περιμένει να το ανακαλύψει καποιος τρίτος.

Υ.Γ αυτο το rev1.1 με τη γραμματοσειρα στο -10 ηταν πολύ φουστικη κίνηση...Μου θήμισε τα "ψιλά γραμματα" που βάζουν οι ασφαλιστικές στα συμβόλαια τους!

για ενημερωση σας, εχει γινει σχετικο θεμα στο XS:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=66817

σχετικα με τις επιδοσεις των μνημων της OCZ μην τις συγρινετε με τις αρχικες γιατι πλεον περνουν απο πολλα "κοσκινα" και ετσι τα καλα τσιπακια πανε στις πιο γρηγορες σειρες...

επισης οποιος θελει εναλακτικη εκτος GSKILL που απο οσο ξερω δεν υπαρχουν στην Ελλαδα (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) υπαρχει και η corsair που εγγυαται tccd σε bp pcb:

http://www.houseofhelp.com/forums/showpost.php?p=193038&postcount=2

σχετικα με τα tccd δεν εχουν σταματισει να παραγονται αλλα νομιζω οτι η samsung εχει κανει συμφωνια με καποιες εταιρειες και δεν υπαρχει μεγαλη διαθεσιμοτητα μαλλον...

Χμ....

Πράγματι η Cοrsair δεν νομίζω να βάζει πια Bp pcb....

Εμένα τουλάχιστο δεν είχαν(Corsair PC3200 XL v1.2) αλλά δεν πήγαν άσχημα ;) αλλά είχαν το custom της Corsair που είναι σχεδόν ίδιο με το PB

’μα δεν βοηθάνε τα chips τι να σου κάνει το board?

Χμ.....δεν το είδαι αυτό....πάντως και οι δικές μου κανονικά έπρεπε να έχουν Bp pcb....

Τεσπα όπως είπα και πιο πάνω...αν δεν βοηθάνε τα τσιπάκια...τι να σου κάνει το bp

Η SAMSUNG ανανεωσε την λιστα επεξήγησεις μνημων ..

http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/Support/Label_CodeInfo/DDR_SDRAM_Module.pdf

Τα CC δεν φαινονται για καλυτερα απο τα CD ..

CC=5ns

CD=4ns :D

Να και μια φορα που σταθηκα τυχερος :) ουτε απο το Λοττο εχω σωθη, αλλα ουτε και απο το Προπο . :D

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 05:57]

Χμ....

Έβαλα το Acrobat reader και ΜΑΝΤΕΨΕ......δεν διάβασες καλά...

TCCD 4ns @cl3

TCC5 3.75ns @cl3

Καλύτερα να τα κοιτάς πρώτα πρά να λές ότι θέλεις ;)

Δεν πάει έτσι...... :)

"Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" πάει....... ;):D

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.