morius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 Ρε παιδιά μπήκα στο πλαίσιο μια βόλτα και είδα κάτι πράματα που με βάρεσε εγκεφαλικό :eek: Αυτό αυτό που πάλι με ψιλοβάρεσε εγκεφαλικό και τέλος αυτό που έμεινα με ανοιχτό το στόμα :eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Σε πρόλαβα, morius... Stock house είναι, γι'αυτό τα έχει τόσο φτηνά. Δε λένε ψέματα... Ελπίζω πάντως να είναι όντως "ελαφρώς" μεταχειρισμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 :O:O:O δεν το είχα δει κάν το stock στο σιτεεεεεεεε?πλάκα κάνεις.......!εμένα μ άρεσε η μνήμούλα .....κ ο δίσκος έπεσε.....και ο μικρός....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Ρε παιδιά ο δίσκος ο μικρός μου έκανε μεγάλη εντύπωση, υπάρχουν πολλά κομμάτια ή μόνο ένα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Λογικά μόνο ένα ή τέσπα μετρημένα στα δάχτυλα... Όποιος προλάβει! Λογικά άμα πάρεις τηλέφωνο δεν μπορούν να σου κρατήσουν κάτι άμα τους το ζητήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Πάντως εμένα δεν θα με χάλαγε να δώσω καμιά 10αριά για ένα καλό και μεγάλο USB stick πχ. Ακόμα και να βγει σκάρτο στην τελική μικρή η ζημιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 έχω την εντύπωση ότι του πλαισίου πρέπει να είναι το 2 που λες. δεν νομίζω να πουλάει προβληματικά, γενικά όσους ξέρω που έχουν αγοράσει από το στοκ δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. παρεπιπτόντως, η παροιμία που αναφέρεις είναι όποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε ( εκ του γνωρίζω, όχι βλέπω ) τώρα όσον αφορά για παρτίδες κλπ, δεν ξέρω την αγορά, πάντως νομίζω είναι μεμονωμένα περιστατικά από rma. άλλωστε έχω την εντύπωση ότι για 20 μέρες αν δε σε ικανοποιεί το προϊόν μπορείς να το αλλάξεις (στο πλαίσιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιούνιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Παιδια, ειναι πολυ λογικο. Τι νομιζετε οτι κανει το πλαισιο ολα αυτα τα προιοντα που ο καθενας γυριζει πισω και του τα αντικαθιστα απο το στοκ του? Μολις επιστρεψουν επισκευασμενα, τα ξαναπουλαει με αυτο τον τροπο.Απο κει και περα, το αν αξιζουν τον κοπο, ο καθενας κρινει και αποφασιζει.Εγω προσωπικα, ποτε δεν θα αγοραζα ετσι. Ειναι θεμα φιλοσοφιας(και χρηματων ισως).Δεν θα ηθελα ενα δισκο ανακατασκευασμενο. Η μια μνημη πιθανον ειναι ασυμβατη με καποια συστηματα που δοκιμαστηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούνιος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 παρεπιπτόντως, η παροιμία που αναφέρεις είναιόποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε( εκ του γνωρίζω, όχι βλέπω )Γι' αυτό σε κάνανε moderator! :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Ελαχιστα απο αυτα που λενε εχουν. ΠΧ ειχαν εναν 939 3000+ και καποιος που ρωτησε ειπαν οτι ειναι μεσα σε μηχανημα και δεν πωλειται ξεχωριστα μπλα μπλα μπλα. Παω στοιχημα οτι δεν εχουν ουτε τα μισα απο οσα λενε στον καταλογο. Και ψαρωσα και γω στην αρχη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Εγώ θα σας πω ένα πράγμα που έχω ζήσει και δυστηχώς ζώ ακόμα, από το εν λόγο μαγαζί... Εδώ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ υλικά κλειστά στα κουτιά τους και μετά από 6-7 μήνες χαλάνε, τα συγκεκριμένα stock λέτε να κρατήσουνε παραπάνω?! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!!!Οπότε προτειμώ να πάρω έναν δίσκο, μια κάρτα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ από έμπιστο μαγαζί και να μην βγώ 4-5 φορές για καφέ ή να μην κάνω τις βόλτες μου με το αυτοκίνητο και να μαζέψω τα χρήματα, παρά να τα πάρω και καλά Stock και μετά από 2-3 μήνες να τα κάνω μπρελόκ...Ο φίλος "oktech" έχει απόλειτο δίκαιο σε όσα λέει και συμφονώ απόλυτα μαζί του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αν και είναι μεταχειρισμένα και "ελαφρώς χρησιμοποιημένα, που έχουν ελεγχθεί και λειτουργούν άριστα" στην περίπτωση που αγοράσω από κει μια μητρική με αποτέλεσμα να καούν τα υπόλοιπα μέρη του Η/Υ ...υπάρχει εγγύηση ? Ή θα μου πούνε ότι ο πελάτης "φταίει" και πάρε τον *** ????? Δηλ. είναι ασφαλής μια τέτοια αγορά (για τα υπόλοιπα μέλη του Η/Υ) ????? Λέω καμιά μέρα, που θα έχουν τελειώσει οι εξετάσεις, να κάνω μια επισκεψούλα να δω τι διάολο τρέχει (και τι κομπίνες και "εκπλήξεις" θα έχεις να αντιμετωπίσεις !!!!! Πάντως αν όντως δεν υπάρχει τέτποιος κύνδυνος να σου καούν τα υπόλοιπα μέλη του Η/Υ, θα αγόραζα καμιά RAM ακόμα και αν μετά από μερικούς μήνες μου βγει "Ξυνή". 23Ε δεν θα με χάλαγαν για μια 512 RAM που διαρκεί μερικώς ή για μερικούς μήνες (ή και τα δύο ) ... ’λλωστε μέχρι τότε, ελπιζω, να έχω βρει τα Ε για να πάρω τπτ που αξίζει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Την ιστοσελίδα του στοκ απλά βάλτε τη να μην επιτρέπεται να την ανοίξει ο φυλλομετρητής σας. Παιδιά το 80% από όσα αναφέρουνε δεν υπάρχει. Η πιο συχνή δικαιολογία είναι ότι βρίσκεται μέσα σε μηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Καλά, κάτι τέτοιο τύπου δίσκο ή μνήμη δεν θα αγόραζα με τπτ... Αλλά π.χ. εκείνο το Chieftec το οποίο μπορείς να το κοιτάξεις κιόλας αν είναι π.χ. χτυπημένο εγώ θα το έπαιρνα 100% αν δεν είχε κάτι ή αυτό το κάτι δεν φαινόταν και πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Παλιοτερα που ειχα δει ενα ups στο ''στοκαδικο'' στη μεταμορφωση το εδινε 40 λιγοτερα απο το καινουριο και οταν ρωτησα για εγγυηση μου ειπε οτι εχει ΕΝΑ (1) οne μηνα!Προφανως οτι ειχε εκει ηταν επισκευασμενο και θελαν να το σκωτοσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 εχω παρει μια Ρ4C800 απο το στοκ , δουλευει απροβληματιστα 6 μηνες τωρα με εναν πρεσκοτ κιολας!!!. επισης εχω παρει και μια αλμπατρον 865 που επισης παιζει αψογα εδω και 4 μηνες. Ειμαι ικανοποιημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούνιος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Ενας καλος τροπος για να προσελκησεις τον κοσμοΑλλα οτι ειναι μεταχειρισμενο παραμενει μεταχειρισμενο χωρις ιδιαιτερες εγγυησεις....Τα hardware που εχει ειναι και παλια τεχνολογιας και οχι παντα καλης μαρκας και σιγουρα οχι για καποιον που ψαχνει για να φτιαξει ενα γρηγορο μοντερνο συστημαΠαντως το Πλαισιο δεν το πολλη εμπιστευομαι μου εχουν κανει πολλες πο*στιες και κυριως απο κατι υπαλληλακια που δουλευουν εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 11, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 ρε σεις σιγουρο ειναι αυτο για τον athlon64 3000+ ? ψηνομαι να περασω απο κει γιατι συντομα θαχω διαθεσιμα καπου 400 ευρω, έχω msi kt400 mobo 1gb ddr samsung sta 333(2 tων 256 mb sta 333 και 1 512αρι στα 400 ) ram 2400+ xp και asus geforce3, και λεω να κανω αυτο το upgrade που ουσιαστικα μονο η audigy και οι σκληροι θα παραμεναν μεσα στο κουτι ( http://geocities.com/gougougr2000/lista2.txt + mia 6600gt, η leadtek extreme edition για agp δεν υπαρχει πια στο multirama ,μαλλον το κοβω για gigabyte απτο e-shop), ειναι ρισκο γαμωτο, ψυχικο μενω να τρεχω μεταμορφωση και να ειναι fifty fifty πιθανο οτι υπαρχουν τα πραγματα που λει στο site, εχετε να προτεινετε κατι ??? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 παιδια σχεδον ολα απο οτι λεει στον καταλογο δεν υπαρχουν!Ή υπαρχουν αλλαεκει τα οποια δεν τα γραφουν στη σελιδα!!!οποιος θελει να παρει κατι, καλο θα ειναι να παρει πρωτα ενα τηλεφωνο γιατι θαπαει εκει(σαν και εμενα!!!) και τελικα δεν θα υπαρχει αυτο που θελει!οποιος θελει να παρει κατι, ας παρει να ρωτησει για να δει τι υπαρχει!το τηλεφωνο του τμηματος stock εκει ειναι 210-2892326 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 thx ρε Bodi Roads, θα παρω συντομα να δω, ειδα τις απαιτησεις του battlefield 2 και εχω παθει αμοκ ! ουτε σε geforce 4 δεν ΦΟΡΤΩΝΕΙ ! 5700fx/8500 οτι πιο παλιο ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,μνημη 128 mb στην καρτα kai 512 στο συστημα το ΕΛΑΧΙΣΤΟ,με recomended τα 256 και 1gigabyte αντιστοιχα, και αυτο για τα 32πλα, 64πλο χωρις Τ1/Lanaki και ΘΗΡΙΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ! για να στησεις server αξιοπρεπη θελει λει 3500+ athlon64 και 5Mbit upstream, ειναι να μην τραβας τα μαλλια σου ? οχι πως δεν τα αξιζει, το επιπεδο λεπτομερειας ειναι τρελο, νομιζεις πως βλεπεις καμια υπερπαραγωγη της pixar αλλα να μην υπαρχει υποστηριξη για τις παλιοτερο hardware εστω και με "ταπεινη" γραφικη απεικωνιση αυτο παραπαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.