Jump to content

P5E---->Rampage

Captain

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια δε προσεξα αν και εψαξα αν υπαρχει καποιο αναλογοο thread.Εχω την P5E και απο οσο μου ειπανε μπορει να δεχτει καποια αλλαγη στο bios δε ξερω με τι τροπο και τι ακριβως και μπορει το chipsetΧ38 να δεχτει αναβαθμιση.Ουσιαστικα η μητρικη θα ειναι Rampage.Γνωριζει καποιος πως μπορω να το κανω αυτο?

Γίνεται, μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφει εδώ.

Μπορείς και να μην τα ακολουθήσεις φυσικά, γιατί ως γνωστό είμαι ένα troll που spamάρω σε άσχετα fora :p

υπαρχει περιπτωση να γινει χαζομαρα?λεμε τωρα και να αχρηστευτει η μητρικη?????:confused:

Υπάρχει αλλά είναι λίγο απίθανο.

Αν κοπεί το ρεύμα όσο κάνεις update ή αν είναι corrupted το αρχείο.

Ακολούθησε τα βήματα που γράφουν τα παιδιά εκεί και θα είσαι ένας happy owner μιας Maximus Rampage :p

thanks man.αν και ειναι τρομερα πολλα αυτα που λεει παρολα αυτα θα το κανωThis is Sparta

• 2 weeks later...

done απλα η επιλογη opt sensor που θελει να απενεργοποιησω που ακριβως βοσκει στο bios?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.