Jump to content

Thread mess up

def

Recommended Posts

παρακληση,σους MOD-ADMIN-NEW POSTER,ρε παληκαρια βαλτε λιγο ταξη,δεν υπαρχει λογος να τσακονομαστε εδω μεσα,για να μαθουμε μπηκαμε στο φορουμ και οχι να μαλωνουμε.:flower:

Αρχική απάντηση από def

παρακληση,σους MOD-ADMIN-NEW POSTER,ρε παληκαρια βαλτε λιγο ταξη,δεν υπαρχει λογος να τσακονομαστε εδω μεσα,για να μαθουμε μπηκαμε στο φορουμ και οχι να μαλωνουμε.:flower:

ε?τι?πως?που?

πρωτον ταξη μπαινει απο ολους ανεξαρτητος ιδιοτητας...αν σεβεσαι εσυ τον χωρο που γραφεις θα τον σεβαστουνε και οι αλλοι.....αλλα δεν καταλαβαινω,που βλεπεις τσακωμους?το εχεις ξαναπει αυτο αλλα δεν βλεπω πουθενα τσακωμους....

Αρχική απάντηση από def

:OT: θεμα-το νεο μου wc ειναι ετοιμο

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ποιός μάλωσε;:wassat:

Σωστός εδώ, αλλά στην 1η απάντηση με κάλυψες κατά 20τ.μ. :p

Αυτό που έλεγα, πέρα από το κλείδωμα των παλαιών αγορο-πωλήσεων, θα ήταν καλό, από ΟΛΟΥΣ μας να γίνει η προσπάθεια όταν πλέον μια πώληση έχει εξαντληθεί θα βοηθούσε αρκετά να το ανέφερε στο Θέμα η έδειξή "ΑΚΥΡΟ" ή κάτι παρόμοιο (πχ "Αγορά ΤΦΤ 17" - ΑΚΥΡΟ")

Ελπίζω κι εγώ να σε κάλυψα (κατά 21 τ.μ. :p )

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 18:48]

Σωστός εδώ, αλλά στην 1η απάντηση με κάλυψες κατά 20τ.μ. :p

Αυτό που έλεγα, πέρα από το κλείδωμα των παλαιών αγορο-πωλήσεων, θα ήταν καλό, από ΟΛΟΥΣ μας να γίνει η προσπάθεια όταν πλέον μια πώληση έχει εξαντληθεί θα βοηθούσε αρκετά να το ανέφερε στο Θέμα η έδειξή "ΑΚΥΡΟ" ή κάτι παρόμοιο (πχ "Αγορά ΤΦΤ 17" - ΑΚΥΡΟ")

Ελπίζω κι εγώ να σε κάλυψα (κατά 21 τ.μ. :p )

Αυτό μπορεί να γίνει σε επίπεδο χρήστη (πιο συγκεκριμένα του δημιουργού του thread). Ξέρεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παρεμβαίνουν οι moderators σε δημοσιεύσεις χρηστών χωρίς να υπάρχει παραβίαση των κανόνων;)

μα για αυτο και ειναι και οι διαχειριστες φιλε μου να επιβαλουν με διακριτικο τροπο την ομαλη λειτουργεια του φορουμ

Αρχική απάντηση από def

μα για αυτο και ειναι και οι διαχειριστες φιλε μου να επιβαλουν με διακριτικο τροπο την ομαλη λειτουργεια του φορουμ

θες να πεις Ban?ρε def...αμα εσυ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου και το φορουμ ,λες αμα σου πει ενας mod να σταματησεις, να το σεβαστεις ξαφνικα και να το σταματησεις?αυτη δεν ειναι διακριτικη επιβολη αλλα επιβολη με φοβο(για το ban λεω).....η σεβεσαι το μερος ή το γραφεις και μετα γυρναει και σε γραφει και αυτο....

ρε Βασιλη δεν ειμαι 10 χρονων παιδακι,εχω διαβασει καλα τους κανονες και σεβομαι παρα πολυ το φορουμ αν το εχεις καταλαβει καλα.

Αρχική απάντηση από def

ρε Βασιλη δεν ειμαι 10 χρονων παιδακι,εχω διαβασει καλα τους κανονες και σεβομαι παρα πολυ το φορουμ αν το εχεις καταλαβει καλα.

πω πω ρε def......δεν καταλαβαινεις μιλαμε......υποθετικα το ειπα το εσυ....δεν ειπα οτι εισαι 10χρονων ,ουτε και οτι δεν σεβεσαι το φορουμ αλλα ωρες ωρες κανεις οπως θα εκανε ενα 10χρονο...οπως τωρα...ελεος...δεν ξανασχολουμε με εσενα....παρεξηγησε με βλακειες,θιγεσαι συνεχεια......σηκωνω τα χερια ψηλα...αντε γεια...

το ξερω ρε Βασιλη οτι το εφερες σαν παραδειγμα απλος θελω να σου πω ειναι θεμα να σεβεσαι τον αλλον σαν ανθρωπο και μετα το τι θα γραψει

ενα ποστ για την παρτη μου.

μετα το χθεσινο με το οποιο χαλαστηκα αφανταστα αποφασισα να μην ξαναποσταρω παρατηρηση σε κανεναν

Θα κανω αναφορα στον διαχειριστη με το μαγικο κουμπακι εξηγωντας πριβε τι νομιζω για το θεμα.

γνωμη μου ειναι οτι αρκετοι μεσα στο φορουμ δεν σεβονται καθολου τους κανονες σχετικα με το ανουσιο ποστ και το επανειλημμενο(σπαμ) και οχι μονο αυτο.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ζητω συγγνωμη για την προσωρινη ταραχη στο φορουμ απο τη μερια μου ασχετως το ποσο ευθυνομουνα και ευχομαι να μπει μια ταξη αλλα και να σκεφτει ο καθενας κατα ποσο επηρεαζει αυτην την ταξη πριν ποσταρει κατι

Φιλικα για το Lab

Γιωργος:)

Αυτο που λες kreach δεν ειναι δουλεια του mod και αλλωστε δεν ειναι ευκολο να καθεσε να κοιτας καθε αγγελια, σημασια εχει να κανουμε την ζωη τους ευκολοτερη και οχι δυσκολοτερη. Ας μην τα περιμενουμε ολα απο αυτους.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

θες να πεις Ban?ρε def...αμα εσυ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου και το φορουμ ,λες αμα σου πει ενας mod να σταματησεις, να το σεβαστεις ξαφνικα και να το σταματησεις?αυτη δεν ειναι διακριτικη επιβολη αλλα επιβολη με φοβο(για το ban λεω).....η σεβεσαι το μερος ή το γραφεις και μετα γυρναει και σε γραφει και αυτο....

Δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει τετοιος φοβος με τα ban, το Thelab δεν ειναι μικρο πια, αν καποιος δεν μπορει να σεβαστει ή να καταλαβει καποια πραγματα πρεπει να απομακρυνθει ειτε προσωρινα μηπως βαλει μυαλο ειτε μονιμα, ειτε ειναι παλιος χρηστης ειτε νεος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.