jose Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 εχω εκγατασισει το call of duty το κανονικο και μετα εγκαταστισα το expansion το united offensive ... το τρεχω και μου βγαζει αυτο :be readSound file 'sound/vehicles/turret_end_01.wav' not foundWARNING: loaded sound file 'sound/vehicles/turret_end_01.wav' couldn't be readSound file 'sound/vehicles/crashes/gate_crash.wav' not foundWARNING: loaded sound file 'sound/vehicles/crashes/gate_crash.wav' couldn't be read----- CL_Shutdown -----RE_Shutdown( 1 )Shutting down OpenGL subsystem...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success...deleting GL context: success...releasing DC: success...destroying window...resetting display...shutting down QGL...unloading OpenGL DLL-----------------------Hunk_Clear: reset the hunk ok3 sound file(s) are missing or in a bad formatτι μπορει να ειναι?i ??το συστιμα μου ειναιamd 2.6vga NVIDIA 6600 GT με drivers Nvidia Forceware v71.89 internationalτι μπορει να φταιει ???κατι με το openGL αποτι λεει αλλα τι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Reinstall Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 19:04] Reinstall ;) ή προβλημα με το δισκακι οποτε δεν θα κανεις τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Ιούνιος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 το εχω κανει ξανα εγκατασταση, το δισκακι δεν παιζει να εχει προβλημα, το επαιζα πιο παλια , και η εγκατασταση γινεται κανονικα !! μηπος με drivers παιζει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Ιούνιος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 εκανα format μολης και το προβλημα συνεχιζει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jose...το δισκακι δεν παιζει να εχει προβλημα, το επαιζα πιο παλια , και η εγκατασταση γινεται κανονικα..... Τα δισκακια πολλες φορες χαλανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 μια λυση ειναι να βρεις τα αρχεια που λειπουν ή ειναι κατεστραμμενα και να αντιγραψεις σε ιματζ το οριτζιναλ δισκακι σου αντικαθιστοντας τα 3 αυτα αρχεια με αυτα που κατεβασες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.