Cronogr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 Ξέρει κανεις αν υπάρχει κάπιος client που να συνδέετε στα δίκτια του msn μέσω του linux ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Gaim linux edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 kopete, ενσωματωμένο και αυτό στο kde. με 0 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Ιούνιος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 To kopete δε μπορει να συνδεθει στο MSN μου βγαζει μηνυμα οτι το pass μου ειναι λάθος, σε αντίθεση το Gaim δεν εχει κανενα προβλημα και συνδέομαι κανονικοτατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Cronogr To kopete δε μπορει να συνδεθει στο MSN μου βγαζει μηνυμα οτι το pass μου ειναι λάθος, σε αντίθεση το Gaim δεν εχει κανενα προβλημα και συνδέομαι κανονικοτατα σε μένα πάντως δεν είχε πρόβλημα κανένα από τα 2. μήπως έχεις βάλει λάθος το pass?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Ιούνιος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Σε καμία περίπτωση δεν έβαλα λάθος τον κωδικό μπορει να φταίει κάτι αλλο θα το ψάξω αν και νομίζω τα έψαξα όλα anyway δε βλάπτει να ρίξω μια ματιά ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Το αποτέλεσμα μετράει... την δουλεία σου την έκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.