Jump to content

Heroichi ACE mini-review (56k warn)

power

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά σε όλους.

Ύστερα και από το σχετικό ποστ και τα καλά σχόλια που γράφτηκαν, είπα να ξεφορτωθώ το παλίο μου Chieftec 350 με ένα Ace 480.

Ξεκινάμε λοιπον

web51mo.jpg

Ανοίγοντας το κουτί...΄

Νομίζω οτι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προστατευμένο το τροφοδοτικό.Τουλάχιστον με αυτό το πλαστικό με τις φουσκάλες....:whistling

web65bp.jpg

Και βγάζοντας έξω τα πράγματα.

Τροφοδοτικό, manulal (πάρα πολύ λιτό), σκρατσ για το συμμάζεμα, καλώδιο ρεύματος και 4 βίδες.

web15sd.jpg

Τα βύσματα του τροφοδοτικού έχουν ώς εξής :

1 x ATX 20(+4)pin

1x 12V 4pin

6 x 4pin το κλασσικό για τα περιφεριακά

2 x 4pin για το floppy

4 x Serial ATA

2 x 6pin PCI express

1 x 8-Pin 12V adapter for EPS

Και ακόμα ένα καλωδιάκι προφανώς για την παρακολούθηση των 2 ανεμιστήρων

connectors8zo.jpg

Τα χαρακτηρηστικά του :

chara2om.jpg

Και οι διαφορές που είδα με το chieftec360 από το speedfan (Δεν έχω πολύμετρο...)

speedfan9fn.jpg

Κλείνοντας να πώ οτί είναι όντως αθόρυβο παρά τους 2 80αρηδες ανεμιστήρες.

Γενικά η ποιότητα κατασκευής φαίνεται αρκετά ικανοποιητική και τα 85Ε που έκανε, σε συνδυασμό με τα 3 χρόνια εγγύηση πιστεύω οτι είναι καλά.

Το σύστημά μου αποτελείται από έναν A64 3000+ (754), Ram 768, 2 x 80GB sata, 1 x 40GB pata, ATi 9250, DVD rom, DVD rw, 2 x fan controller, 1 x 120mm fan, 2 x 80mm fan, και 2 neon. (Αυτά για να υπολογίσετε στο περίπου την κατανάλωση). Από μετρό-site υπολογίζονται γώρω στα 350-360 W. Δεν έχω clockαρει τίποτα....

Ευχαριστώ

Ευχαριστουμε πολυ για την μινι παρουσιαση.

Συντομη και περιεκτικη.Μας εδωσε σιγουρα μια εικονα παραπανω για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο

(και μια συμβουλη:βγαλε τα grills απο τους 8αρηδες.θα εχεις ακομα λιγοτερο θορυβο χωρις καποια επιπτωση)

ευχαριστουμε και παλι:T:

Αν βρεις ευκαιρία πάρε ένα πολύμετρο και κάνε μετρήσεις με αυτό καθώς οι μετρήσεις μεσω software είναι πολύ αναξιόπιστες. Είναι πιθανό το 11,65 αλλά και το 11,85 των τροφοδοτικών σου να ήταν στην πραγματικότητα 12ν.

Αρχική απάντηση από tristeno

Αν βρεις ευκαιρία πάρε ένα πολύμετρο και κάνε μετρήσεις με αυτό καθώς οι μετρήσεις μεσω software είναι πολύ αναξιόπιστες. Είναι πιθανό το 11,65 αλλά και το 11,85 των τροφοδοτικών σου να ήταν στην πραγματικότητα 12ν.

τα 12v->12.15 5v->5.15 σε μέτρηση με το δικό μου σύστημα εν λειτουργία(έχω το ίδιο psu)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.