giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2005 Το εχει παιξει κανενας αυτο?Εγω εχω δυο προβληματα με το παραπανω παιχνιδι,1ον δεν μπορω να κανω load το profile μου και 2ον σε 1024x768 φαινονται τα γραφικα σαν να ειναι 640x480:unsure: Αμα ξερει κανενας τι παιζεται σφυρατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 εχω το demo και παιζει ΟΚ....βγηκε το ολοκληρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Ναι αλλα εχει ολα αυτα τα προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούνιος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Πρόβλημα και σε μένα. Όταν το τρέχω, ανοίγει τα videos σε ξεσωριστό παράθυρο !!!Στη συνέχεια λέει ότι files are missing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Λοιπον,για να μην ανοιγω καινουργιο thread,χθες αφου δεν μπορουσα να παιξω το SCAR ειπα και εγω να παιξω το cmr2005.Κανω εγκατασταση κανονικα,μου κανει το checking και μετα μου βγαζει μαυρη οθονη:wassat: .Παλιοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα με το colin μου ετρεχε κανονικα α και νε μην ξεχασω να πω οτι το εχω αυθεντικο και το προβλημα μου το βγαζει με το original cd:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 κλασικο προβλημα του γαμο starforce...................... :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
agribilos Ιούνιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Για το SCAR υπάρχει CR@CK και παίζει χωρίς προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 γιωργο το scar απο που το πηρες? ακαταλληλες απαντησεις σε πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 agribilos καλωσήρθες στο TheLab. :flower: Διόρθωσε την καταχώρηση σου γράφωντας με ελληνικούς χαρακτήρες και διάβασε (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) τους κανόνες του φόρουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Χθες, στις 11:00] Λοιπον,για να μην ανοιγω καινουργιο thread,χθες αφου δεν μπορουσα να παιξω το SCAR ειπα και εγω να παιξω το cmr2005.Κανω εγκατασταση κανονικα,μου κανει το checking και μετα μου βγαζει μαυρη οθονη:wassat: .Παλιοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα με το colin μου ετρεχε κανονικα α και νε μην ξεχασω να πω οτι το εχω αυθεντικο και το προβλημα μου το βγαζει με το original cd:cry: :cry: Μάλλον το πρόβλημα με το Nero θα είναι (εάν το έχεις φυσικά). Σε πολλά forum θα βρείς την λύση (μου διαφεύγει ακριβώς) και σχετίζεται με το video playback....2-3 rename θα κάνεις και θα σαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 6, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Το colin το εφτιαξα,ηθελε στον προορισμο ενα NOVIDEO και μετα ειναι οκ.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα παιχνιδια ξαφνικα και ενω πριν 2 εβδομαδες επαιζαν κανονικα τωρα κολανε παρα πολυ,ακομα και το underground2:blink: agribilos στειλε κανα πμ ρε να με πληροφορισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Ιούνιος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 στο scar δεν μπορω να κανω save το profile μου εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
agribilos Ιούνιος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Loubas τι πρόβλημα σου βγάζει?? Εμένα δουλεύει κανονικά. Υπόψιν ότι δεν φορτώνει αυτόματα κανένα προφίλ οταν ανοίγεις το παίχνίδι. giorgos_cupra έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 6, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από loubas στο scar δεν μπορω να κανω save το profile μου εγω Αρχική απάντηση από agribilos Loubas τι πρόβλημα σου βγάζει?? Εμένα δουλεύει κανονικά. Υπόψιν ότι δεν φορτώνει αυτόματα κανένα προφίλ οταν ανοίγεις το παίχνίδι. giorgos_cupra έχεις πμ Ρε loubas και εγω αυτο εννοω οτι ενω σωζω το profile κανονικα μετα μου λεω πως δεν υπαρχει profile για να κανει load.Agribilos thanks,αλλα το προβλημα παραμενει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Ιούνιος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 παντως ειναι πολυ καλο παιχνιδακι αλλα πολυ σπασιμο που δεν γινεται save Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 7, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Ασε ρε,ειχα ανοιξει τις gta και τωρα παιζω παλι με την 147....Αντε τραβα SCAR αντε τραβα... :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 scars το επαιξα καλουλι arcade αν και τα γραφικα ειχαν προβλημα σαν να ηταν 640χ480 ρε παιξτε GTR να δειτε τι παει να πει εξομοιωση :devil: (μονο με τιμονιερα ομως):nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.