SirGeorge Ιούνιος 12, 2005 Author #21 Ιούνιος 12, 2005 Λοιπόν αφού με κράξανε όλοι ότι θα έσκαγε (κυριολεκτικά) ο δίσκος μου αποφάσισα να κάνω κάποιες τροποποιήσεις........Καινούριο case, ηχομονωτικό μόνο από το κάτω μέρος, (κολλημένο πολύ γερά στο case παρ'οτι δεν του φαίνεται), ψυκτράκια στο πλάι του δίσκου και μπόλικος "αέρας" από πάνω. Τι λέτε τώρα παιδιά, θα ψύχεται επαρκώς ο δίσκος μου????
SirGeorge Ιούνιος 12, 2005 Author #22 Ιούνιος 12, 2005 Τι λέτε και για αυτή την τελείως παλαβή παραλλαγή να κοτσάρω μια ψύκτρα στο πάνω μέρος του δίσκου????????? :jump: Είμαι θεοπάλαβος το ξέρω :upside:
magicman Ιούνιος 12, 2005 #23 Ιούνιος 12, 2005 τι ηχομονοτικο εβαλες ? κουτι ? α! εχουμε και την ιδια m/b!
SirGeorge Ιούνιος 12, 2005 Author #24 Ιούνιος 12, 2005 Αυτό που φέρνει η checkmate όχι βέβαια το paxmate, ένα άλλο έχει καμιά 50αριά τα 6 φύλλα 25 Χ 30 cm. To κουτί είναι ένα ταπεινό CF-1829, πολύ τίμιο για τα λεφτά του, 30, στιβαρότατη κατασκευή τεράστιοι χώροι, πλαινά τόσο παχιά όσο και του WaveMaster (!!).
SirGeorge Ιούνιος 13, 2005 Author #25 Ιούνιος 13, 2005 Mόλις έβαλα τον δίσκο να δουλεύει, εδώ και κανά 2ωρο είναι στους 37C, έτσι λέει το SpeedFan τουλάχιστον, οπότε μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα!
Μπελλος Ευαγγελ Ιούνιος 17, 2005 #26 Ιούνιος 17, 2005 Εγω εχω μια ΜΕΓΑΛΗ απορια τοσο θορυβο κανει αυτος ο δισκος που πρεπει να σωπασει;;;; Ο δικος μου ουτε που ακουγεται!!! MAXTOR 160 GB
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #27 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Λοιπόν αφού με κράξανε όλοι ότι θα έσκαγε (κυριολεκτικά) ο δίσκος μου αποφάσισα να κάνω κάποιες τροποποιήσεις........Καινούριο case, ηχομονωτικό μόνο από το κάτω μέρος, (κολλημένο πολύ γερά στο case παρ'οτι δεν του φαίνεται), ψυκτράκια στο πλάι του δίσκου και μπόλικος "αέρας" από πάνω. Τι λέτε τώρα παιδιά, θα ψύχεται επαρκώς ο δίσκος μου???? Αρχική απάντηση από SirGeorge Τι λέτε και για αυτή την τελείως παλαβή παραλλαγή να κοτσάρω μια ψύκτρα στο πάνω μέρος του δίσκου????????? :jump: Είμαι θεοπάλαβος το ξέρω :upside: ρε δεν παμε καλα τι εκανε το ατομο................................ ρε εισασται ολοι τρελοι εδομεσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magicman Ιούνιος 18, 2005 #28 Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge [13-06-2005 15:12] Mόλις έβαλα τον δίσκο να δουλεύει, εδώ και κανά 2ωρο είναι στους 37C, έτσι λέει το SpeedFan τουλάχιστον, οπότε μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα! μετρα το με κανονικο θερμομετρο ασε το speedfan, εμενα μου λεει 127 βαθμους οτι εχει δισκος... :p
SirGeorge Ιούνιος 18, 2005 Author #29 Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Μπελλος Ευαγγελ [Σήμερα, στις 00:13] Εγω εχω μια ΜΕΓΑΛΗ απορια τοσο θορυβο κανει αυτος ο δισκος που πρεπει να σωπασει;;;; Ο δικος μου ουτε που ακουγεται!!! MAXTOR 160 GB Μεγάλο θέμα έθιξες τώρα, δεν είναι αυτός καθ'αυτός ο θόρυβος του δίσκου, αλλά οι δονήσεις που μεταφέρει στο case. Τώρα αυτές οι δονήσεις ποικίλουν. Τουλάχιστον οι WD όσο παλιώνουν τόσο περισσότερες δονήσεις παράγουν....Α! και άμα το case είναι της πλάκας συντονίζει με τις δονήσεις και παράγει ιδιαίτερα ενοχλητικό βουητό.
Elpis Ιούλιος 4, 2005 #30 Ιούλιος 4, 2005 ε βαλε δυο απλα λαστιχακια εκει που βιδωνει το κασε η παρε αυτο :http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=3440
Maz00nga Ιούλιος 4, 2005 #31 Ιούλιος 4, 2005 Αχ ωραια γιατι κ εγω ψηνομαι να κανω το ιδιο Εμενα ρε παιδια ο σκληρος ανεβαζει παντα γυρω στους 50-60 βαθμους,νομιζετε οτι παει καλα? Οπως και να χει, ΝΑΙ στα ηχομονωτικα υλικα, ΝΑΙ στα λαστιχα , ΝΑΙ στην μηδενικη επαφη σκληρων δισκων κ κουτιου , ΝΑΙ στις ψηκτρες (Πραγματικα κανουν δουλεια) και τελος ΝΑΙ σε μια σωστη διαταξη για καλη ροη του αερα! Οταν με το καλο παρω 2 ανεμιστηρες που περιμενω θα βγαλω μια φωτο που δειχνει κατι εντελως ερασιτεχνικο για την καλυτερη ροη του αερα πανω σε εναν σκληρο (Ατιμες πατεντες, τι κανει η φτωχια ρε παιδια...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.