esdee Ιούνιος 4, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unseen γιωργο θα παθεις πλακα απο την δυναμη του σκ@του... Περιμενω αποτελεσματα... Παρε καλυτερα p4p800 και οχι p4c800. Καλυτερο bios. Να του εβαζες και ενα dark edition πανω?? Direct Die + mini chiller under rotary power ρε δωστε μου λιγο αιθανιο/suva95 ρεεεεεε τι αεριο τρεχεις εκει unseen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 4, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 4, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 19:50] Να του εβαζες και ενα dark edition πανω?? Direct Die + mini chiller under rotary power μιλαει με γρiφους το εργαλειο... :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 4, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 16:04] :T: ΑΥΤΟΣ κυρίες και κύριοι, έπεσε μέσα 100%/100%...... Ε, οπότε καταλαβαίνετε πλέον και με το Χρηστάκη παρέα ότι η κορυφή ΣΕ ΟΛΑ τα benchies θα είναι της INTEL πάλι για............κάνα χρόνο ακόμα....... ....αρχηγέ τι κέρδιζω που έπεσα 100%-100% ....μέσα??????? ...προσωπικά ....πιστεύω πως άργησες αρκετά να στραφείς στο συγκεκριμένο αντικείμενο....αλλά ποτέ δεν είναι αργά......... αρκει να σου πω ότι το πρώτο 19 αρι με LN2 το πόσταραν στις 16 Μαίου οι Ιάπωνες ....δηλαδή λίγο νωρίτερα να ασχολιόσουν......γιατί είμαι σίγουρος πως και εσυ και ο unseen με LN2 to 19 αρι.......χαλαρά .....και να φανταστείς τι κράξιμο είχα φάει πριν λίγο καιρό στο θέμα για το CT 479.....στο οποίο πρόλαβα και έσβησα όλα τα ποστς μου μια μέρα πριν κλειδωθει..........και πεταχτει στην μαυρη τρυπα......και κάπου είχα πει θυμάμαι ότι γαι να πιστεψουν μερικοί τις δυνατότητες του Dothan πρέπει να ποστάρει ο hipro5 και ο unseen.......... πως τα φέρνει η ζωη .........καμιά φορά..........:whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 4, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 P4P800-SE έχω και HEAVY FULL MODDED..............Ετοιμόμαχη......... δηλαδη πως το ενοεις αυτο??? τι εκανες παλι ρε συ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 5, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:37] δηλαδη πως το ενοεις αυτο??? τι εκανες παλι ρε συ???? Ε τα κλασσικά που κάνω σε κάθε ABIT μου.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 5, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 MAMAMOY δηλαδη αλο ενα HIPROMOBO!!!!πες μου οτι θα κανεις παλι κανα οδηγο .........και αν μπορεις ποσταρε καμια φοτο να δουμε τι παιζει πλιζζζζζζζζζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr MAMAMOY δηλαδη αλο ενα HIPROMOBO!!!! πες μου οτι θα κανεις παλι κανα οδηγο ......... και αν μπορεις ποσταρε καμια φοτο να δουμε τι παιζει πλιζζζζζζζζζ καλυτερα να μην κανει γιατι πολλα mobo θα καταληξουν στα σκουπιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 5, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 λόγω "εκφοβισμού" των AMD-άδων......... κάπου είχα πει θυμάμαι ότι γαι να πιστεψουν μερικοί τις δυνατότητες του Dothan Ποιο μ@λ@κισμενη εταιρεια απο την intel δεν υπαρχει. Ειναι δυνατον να εχει τετοιο chip και να το κραταει για φορητα και αηδιες?? Mιλαμε για πολυ beast!! too little, too late.. intel fanboys back to real power and real processors, back to reality τελικα. απο τοτε, τα Ρ3 τον εδιναν στεγνα στον Ρ4, η μαμα αποφασισε να ακολουθησει το δρομο του μεγεθους και οχι της αποδοσης. τελικα, δε μας δουλεψε, τα GΗΖ αποδειχτηκε οτι δεν ειναι στραγαλια, ειχαμε και σχεδια για 8 και 10Ghz μεχρι το τελος στις 10ετιας ισως και λιγο νωριτερα, αλλα ουτε τα 4 δε φτασαμε. τωρα που καταλαβατε οτι το μεγεθος (ΜΗΖ) και η αποδοση δεν εχουν και τοσο απολυτη σχεση, ελπιζω να βρητε και ενα τσιπ για καθημερινες εργασιες, περα απο ενα bench. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 too little, too late.. intel fanboys back to real power and real processors, back to reality τελικα. απο τοτε, τα Ρ3 τον εδιναν στεγνα στον Ρ4, η μαμα αποφασισε να ακολουθησει το δρομο του μεγεθους και οχι της αποδοσης. τελικα, δε μας δουλεψε, τα GΗΖ αποδειχτηκε οτι δεν ειναι στραγαλια, ειχαμε και σχεδια για 8 και 10Ghz μεχρι το τελος στις 10ετιας ισως και λιγο νωριτερα, αλλα ουτε τα 4 δε φτασαμε. τωρα που καταλαβατε οτι το μεγεθος (ΜΗΖ) και η αποδοση δεν εχουν και τοσο απολυτη σχεση, ελπιζω να βρητε και ενα τσιπ για καθημερινες εργασιες, περα απο ενα bench. Τι θα σκεφτοταν ενας n00b αν διαβαζε το παραπανω: Δηλαδη οι καθημερινες εργασιες απαιτουν πολλα Ghz ενω η μεγιστη αποδωση (benchmarks) οχι; :baby: LOL... ετσι που τα καταφερε η ιντελ.... μπορει.. δε ξερεις ποτε... :D:hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 5, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Πολύ σωστά μίλησε ο .38-.45 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 5, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 12:34] τωρα που καταλαβατε οτι το μεγεθος (ΜΗΖ) και η αποδοση δεν εχουν και τοσο απολυτη σχεση, ελπιζω να βρητε και ενα τσιπ για καθημερινες εργασιες, περα απο ενα bench. Μα.........έχουμε και τέτοια.......P4 3.2GHz ES στο μαγαζί και P4 3.4GHz EE στο σπίτι........Not bad!....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούνιος 5, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 αδιόρθωτος Intelas o Γιώργος . Πάντος με τον pentium-m κόντεψα και εγώ να αλλαξοπιστήσω και να αλλάξω τον athlon που έχω στο κατεβαστήρι μου με κανα τέτοιον αλλά μέχρι στιγμής και εν όψη εξεταστικής κρατιέμαι [comment] Ας μην ήτανε να αρχίσω project custom phase μετά την εξεταστική και θα τον είχα πάρει ήδη τον 730 και τα παρελκόμενα (μητρικες κτλ) αλλά λέω να μαζέψω λεφτά για τα υλικά που θα χρειαστώ και είναι και ακριβά τα ρημάδια!! [/comment] Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 5, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 12:34] τωρα που καταλαβατε οτι το μεγεθος (ΜΗΖ) και η αποδοση δεν εχουν και τοσο απολυτη σχεση, ελπιζω να βρητε και ενα τσιπ για καθημερινες εργασιες, περα απο ενα bench. ...άντε να βρεί και η AMD ένα τσιπ να δώσει καμια πρώτη θέση σε bench :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από doctor ...άντε να βρεί και η AMD ένα τσιπ να δώσει καμια πρώτη θέση σε bench :whistling Δες το PCMark04 Users Top 20http://www.futuremark.com/community/halloffame/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 5, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Δες το PCMark04 Users Top 20 http://www.futuremark.com/community/halloffame/ :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: μονο 1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: μονο 1.... Κάτι είναι και αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 5, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 αν ειχε βγει κατι αναλογο του dothan απο την amd θα ειχε παρει φωτια το φορουμ... τωρα μουγκα ολοι... Καλα σας λεει ο xrist22 μασωνους Ok λοιπον αφου ανοιγετε μετωπο να προετοιμαζω το μηχανημα μου.... Πολλοι ειναι αυτοι (κι εγω μεσα σε αυτους) που δεν τους νοιαζουν τα megahertz σαν αριθμο. Ξεκαρφωτοι noob ποσταραν ποστς του στυλ "Eμενα ειναι στα 3 ενω εσενα στα 2 αρα ειμαι καλυτερος". Δεν νομιζω οτι ειναι αξιοι αναφορας τετοιοι τυποι... Οπου εχει να κανει με μνημη ναι ο amd ειναι μπροστα. Σε ολα τα αλλα... Υγ. Ο P3 που κοροιδευετε εχει ~180 ευρω ο 1,6(730). 40 ο ανταπτορας και 80 η μητρικη. Συνολο 300. Γιατι δεν κανετε μια δοκιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Ο Dorthan μόνο cpu για να κοροιδeύουμε δεν είναι...Αυτό που κορο'ι'δεύουμε είναι η intel που έχει ξεσκιστεί να διαφημίζει τον P4 ενώ τα ρεκορ και οι επιδόσεις είναι στον dorthan...Αν υποστηρηχθεί επίσημα πλατφόρμα για dorthan και αναπτηχθεί (dual core και τα ρεστα) τότε να είσαι σύγουρος ότι πολλοι θα γίνουν στρουμφάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 5, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 The world is like a book, everything is written... and the fortune will come to those who wait.Those who still have their beliefe in this prophecy, their time will come... and soon dark will conquer the light once again.better watch out... because the Masters have spoken already... and will speak again soon... :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.