Georgesod Ιούνιος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Με Ln2 ή hipromie θα τον ψύξεις; ’ντε unseen ακόμα περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 4, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 :T: ΑΥΤΟΣ κυρίες και κύριοι, έπεσε μέσα 100%/100%...... Ε, οπότε καταλαβαίνεται πλέον και με το Χρηστάκη παρέα ότι η κορυφή ΣΕ ΟΛΑ τα benchies θα είναι της INTEL πάλι για............κάνα χρόνο ακόμα....... ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ο pentium m750 στα χερια του HIPRO5:jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 4, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 :T: ΑΥΤΟΣ κυρίες και κύριοι, έπεσε μέσα 100%/100%...... Ε, οπότε καταλαβαίνεται πλέον και με το Χρηστάκη παρέα ότι η κορυφή ΣΕ ΟΛΑ τα benchies θα είναι της INTEL πάλι για............κάνα χρόνο ακόμα....... ΟΛΑ; :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Με Ln2 ή hipromie θα τον ψύξεις; ’ντε unseen ακόμα περιμένουμε kατι αλλο....συνεχησε να λες....... εχει 2 μοτερ απανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 4, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 16:06] Με Ln2 ή hipromie θα τον ψύξεις; ’ντε unseen ακόμα περιμένουμε Στην αρχή με την ψυκτρούλα του......Μετά με μιά βαρβάτη ψύκτρα......Μετά με το hi-pro-mie..........Κατόπιν με το MEGA Zeus cascade........Ε και τέλος να μη βάλουμε και λιγάκι LN2?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 4, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Στην αρχή με την ψυκτρούλα του......Μετά με μιά βαρβάτη ψύκτρα......Μετά με το hi-pro-mie..........Κατόπιν με το MEGA Zeus cascade........Ε και τέλος να μη βάλουμε και λιγάκι LN2?..... ξεχασες το υγρο ηλιο αφεντικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Της ιερόδουλης το κιγκλίδωμα θα γίνει πάλι...:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Mπορεί να γίνει καμιά μόντα να μπαίνει ο αντάπτορας σε abit-οειδή mobo; Και κανά modded bios;@hipro5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Της ιερόδουλης το κιγκλίδωμα θα γίνει πάλι...:jump1: θες να πεις....της κοινης εκδιδομενης γυναικος επι χρημασι το σιδηρουν κεκληδομα μαλλον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 4, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 16:24] Mπορεί να γίνει καμιά μόντα να μπαίνει ο αντάπτορας σε abit-οειδή mobo; Και κανά modded bios;@hipro5 Όλα είναι θέμα bios.......Έστειλα e-mail στην ABIT μπάς και γίνει τίποτα "despite the ASUS 479 Adaptor" και μου είπαν "I don't think so".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Μα και εσυ στην Abit εστειλες;Πολυ αναμενομενη απαντηση.... ο tictac δε μπορει να κανει κατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 4, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης. Ωραια ολα αυτα, για τον Pentium-M 750 και για τον adaptor και για ολα τα σχετικα αλλα ποιος ο λογος του thread? Ειχα την εντυπωση οτι ησουν ανθρωπος που εκανε πολλα και ελεγε λιγα, αλλα αυτο εχει αλλαξει κατα πολυ? Τι συνεβει? Συνηθως δηλαδη το μονο που εκανες ηταν να μας αφηνεις με το στομα ανοιχτο με αποτελεσματα και μονταρισματα και οχι να κανεις thread ενθουσιασμου για να κερδισεις τις οποιες εντυπωσεις. Αυτο τα κανουν τα 15χρονα. "δειτε τι θα παρω αν παρω αριστειο στο γυμνασιο", "δειτε τι θα μου παρει ο μπαμπας μου τα Χριστουγεννα".Χαλασες Γιωργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούνιος 4, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 πολύ "απλός μέλλοντας" παίζει... όταν "θα" γίνουν τα ρεκόρ θα είμαι ο πρωτος θα χειροκροτήσει :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 4, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης. Ωραια ολα αυτα, για τον Pentium-M 750 και για τον adaptor και για ολα τα σχετικα αλλα ποιος ο λογος του thread? Ειχα την εντυπωση οτι ησουν ανθρωπος που εκανε πολλα και ελεγε λιγα, αλλα αυτο εχει αλλαξει κατα πολυ? Τι συνεβει? Συνηθως δηλαδη το μονο που εκανες ηταν να μας αφηνεις με το στομα ανοιχτο με αποτελεσματα και μονταρισματα και οχι να κανεις thread ενθουσιασμου για να κερδισεις τις οποιες εντυπωσεις. Αυτο τα κανουν τα 15χρονα. "δειτε τι θα παρω αν παρω αριστειο στο γυμνασιο", "δειτε τι θα μου παρει ο μπαμπας μου τα Χριστουγεννα". Χαλασες Γιωργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 4, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 17:03] Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης. Ωραια ολα αυτα, για τον Pentium-M 750 και για τον adaptor και για ολα τα σχετικα αλλα ποιος ο λογος του thread? Ειχα την εντυπωση οτι ησουν ανθρωπος που εκανε πολλα και ελεγε λιγα, αλλα αυτο εχει αλλαξει κατα πολυ? Τι συνεβει? Συνηθως δηλαδη το μονο που εκανες ηταν να μας αφηνεις με το στομα ανοιχτο με αποτελεσματα και μονταρισματα και οχι να κανεις thread ενθουσιασμου για να κερδισεις τις οποιες εντυπωσεις. Αυτο τα κανουν τα 15χρονα. "δειτε τι θα παρω αν παρω αριστειο στο γυμνασιο", "δειτε τι θα μου παρει ο μπαμπας μου τα Χριστουγεννα". Χαλασες Γιωργο. Μπά.........Μην το λές........ Οι λόγοι οι οποίοι έκανα αυτό το θέμα είναι δύο.......Ο πρώτος γιατί χάρηκα ιδιαίτερα με αυτή την κίνηση του φίλου πολύ και ο δεύτερος είναι λόγω "εκφοβισμού" των AMD-άδων......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 4, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 ct-479 βρηκες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 4, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 21:27] ct-479 βρηκες ? Σε 5 - 7 μέρες θα είναι εδώ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 4, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 γιωργο θα παθεις πλακα απο την δυναμη του σκ@του... Περιμενω αποτελεσματα... Παρε καλυτερα p4p800 και οχι p4c800. Καλυτερο bios. Να του εβαζες και ενα dark edition πανω?? Direct Die + mini chiller under rotary power Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 4, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 P4P800-SE έχω και HEAVY FULL MODDED..............Ετοιμόμαχη......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 4, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Καινούρια παιχνιδάκια.... Αντε και καλά κλόκια! Υ.Γ.Προσέχτε από την πολύ ταχύτητα μην τα κάψετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.