Jump to content

Αγορά μνήμης

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω 1 GB ram και δεν ξέρω τι να πάρω. Έχω μια μητρική της Gigabyte

K8VT800 pro και 512 MB KINGSTON KVR400X.Να πάρω Twinmos ή να προτιμήσω να πάρω KINGSTON όταν βγάλλει 1 GB. Με ποιές θα έχω καλύτερη απόδοση.

p.s.Έχω amd 64-bit socket 754 οπότε το dual δεν παίζει.

το dual δεν παιζει...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις 2 στικακια πανω..λογικα με αλλο ενα ιδο kingston θα εισαι οκ...γλυτωνεις και τα λ7 του 1gb dimm...

To Θέμα είναι ότι η μητρική μου έχει 3 dimm και δεν θέλω να τα πιάσω όλα.Αν πάρω λογικά θα πάρω μια του 1 GB. Απλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω Kingston ή Twinmos.

Αρχική απάντηση από Λαλάκης

To Θέμα είναι ότι η μητρική μου έχει 3 dimm και δεν θέλω να τα πιάσω όλα.Αν πάρω λογικά θα πάρω μια του 1 GB. Απλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω Kingston ή Twinmos.

:blink: Αυτη τη στιγμη ενα 512 δεν εχεις? Αν βαλεις ενα ακομα 512 δεν θα εχεις αλλο ενα ντιμμ κενο;

Αν παρεις 1gb στικ, θα σου βγει αρκετα πιο ακριβα και το αλλο 512 τι θα το κανεις; θα το βαλεις πανω ή θα το πουλησεις;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.