Λαλάκης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 Θέλω να αγοράσω 1 GB ram και δεν ξέρω τι να πάρω. Έχω μια μητρική της Gigabyte K8VT800 pro και 512 MB KINGSTON KVR400X.Να πάρω Twinmos ή να προτιμήσω να πάρω KINGSTON όταν βγάλλει 1 GB. Με ποιές θα έχω καλύτερη απόδοση.p.s.Έχω amd 64-bit socket 754 οπότε το dual δεν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιούνιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Επειδη τα ματια μου εχουν δει πολλα προτιμισε Twinmos!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 το dual δεν παιζει...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις 2 στικακια πανω..λογικα με αλλο ενα ιδο kingston θα εισαι οκ...γλυτωνεις και τα λ7 του 1gb dimm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιούνιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 :OT: Ζητω συγνωμη οτι θελω διαβαζω(λογω της ωρας μαλλον):OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαλάκης Ιούνιος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 το dual δεν παιζει...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις 2 στικακια πανω..λογικα με αλλο ενα ιδο kingston θα εισαι οκ...γλυτωνεις και τα λ7 του 1gb dimm... To Θέμα είναι ότι η μητρική μου έχει 3 dimm και δεν θέλω να τα πιάσω όλα.Αν πάρω λογικά θα πάρω μια του 1 GB. Απλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω Kingston ή Twinmos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Λαλάκης To Θέμα είναι ότι η μητρική μου έχει 3 dimm και δεν θέλω να τα πιάσω όλα.Αν πάρω λογικά θα πάρω μια του 1 GB. Απλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω Kingston ή Twinmos. Αυτη τη στιγμη ενα 512 δεν εχεις? Αν βαλεις ενα ακομα 512 δεν θα εχεις αλλο ενα ντιμμ κενο; Αν παρεις 1gb στικ, θα σου βγει αρκετα πιο ακριβα και το αλλο 512 τι θα το κανεις; θα το βαλεις πανω ή θα το πουλησεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαλάκης Ιούνιος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Το άλλο το 512 θα το αφήσω πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.