Jump to content

ποιό είναι το πιό φθηνό πακέτο adsl σήμερα?

aspirin

Recommended Posts

Βασικά μπήκα στο adslgr αλλά είναι ένα χααααααος και δεν έχω μπόλικο χρόνο.

τέσπα θέλω μια συνδεσούλα για κανά 2-3 μήνες dsl έτσι για αρχή. Βασικά και να έχει ογκοχρεώση το πακέτο δεν με πειράζει γιατί κατεβάζω απο σχολή πολύ πράμα. Οπότε ψάχνω για ένα πακετάκι με προπληρωμένη τη γραμμή+ίντερνετ+μόντεμ. Ώστε να μην φαίνεται στο λογαριασμό του οτε το adsl και να μην τρέχω από δώ κ απο κεί για να το ενεργοποιήσω. Ψάχνοντας βρήκα το on-dsl τής οτενετ με 109ευρώ(έίναι με ή χωρίς ΦΠΑ?). Υπάρχει κάτι φθηνότερο κ άς είναι με ογκοχρεώση?

Είναι μια προσφορά της otenet που τώρα έχει λήξει...

Αλλά υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που τα έχουν stock και τα πουλάνε σετάκι;)

Βέβεα υπάρχουν και αυτοί που με το τέλος της προσφοράν άρχισαν να τα πουλάν ξεχωριστά!!!:TD:

ε οχι και χάος, το link αυτό το είδες? http://www.adslgr.com/features/ispsdirectory/index.php?diarkia=1

"Οι τιμές που αναγράφονται έχουν υπολογιστεί συμπεριλαμβανομένων όλων των πάγιων εξόδων (όσα θα πληρώνετε κάθε μήνα). Είναι δηλαδή μαζί με το κόστος της ADSL γραμμής και με το κόστος της ADSL internet συνδρομής και είναι ΜΕ Φ.Π.Α. 19%. "

Για παραπάνω πληροφορίες ή τυχόν προσφορές και ειδικά πακέτα συνδρομών μπορείτε να επίσης επισκεφτείτε τις σελίδες των τιμοκαταλόγων των ISPs:

γράφει κ αυτό το λίνκ το οποίο το έχω δεί φυσικά. Εμένα με ενδιαφέρουν τα πακέτα της κάθε εταιρείας και όχι τη μηνιαία συνδρομήτης. Ευχαριστώ πάντως. Το καλύτερο που βρήκα είναι το ondsl. Δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα στο σπίτι :-)

πήγα το σάββατο στο γερμανό αλλά μου την έσπασε που μου ζήτησε λογαριασμό και ταυτότήτα του πατέρα μου. Το πακέτο αυτό δεν το παίρνεις κ φεύγεις? Ο γερμανός τή σχέση έχει? Δεν το αγόρασα για να μάθουν :-) Λογικά παίρνεις το πακετάκι και το ενεγοποιείς σε όποια γραμμή γουστάρεις. Έτσι δεν είναι? ’ντε τώρα να τραβάω τους γονείς μου για μια σύνδεση. ¨Ελεος. Θα πάω στον οτέ της περιοχής μου να αγοράσω το πακετάκι.

Αρχική απάντηση από aspirin

πήγα το σάββατο στο γερμανό αλλά μου την έσπασε που μου ζήτησε λογαριασμό και ταυτότήτα του πατέρα μου. Το πακέτο αυτό δεν το παίρνεις κ φεύγεις? Ο γερμανός τή σχέση έχει? Δεν το αγόρασα για να μάθουν :-) Λογικά παίρνεις το πακετάκι και το ενεγοποιείς σε όποια γραμμή γουστάρεις. Έτσι δεν είναι? ’ντε τώρα να τραβάω τους γονείς μου για μια σύνδεση. ¨Ελεος. Θα πάω στον οτέ της περιοχής μου να αγοράσω το πακετάκι.

Και στον οτέ έτσι θα γίνει... Πρέπει αυτοί να στο ενεργοποιήσουν από εκεί... Δες τι τράβηξε ο vadergr από τους γκαβέκλες στο multirama της στουρνάρη.

Στο adsl in a box της forthnet το πέρνεις και φεύγεις και στέλνεις εσύ ένα faxaki όποτε και όταν θες.

ok τότε πάω για forthnet. Αλλά είναι 256 ρε γμτ. Τέσπα αυτό είναι το λιγότερο. Δηλαδή η μόνη επαφή που έχεις με τη 4νετ είναι όταν ενεργοποιείς το πακέτο. Μετά δεν σε ξαναενοχλούν έτσι? Εεεεε αυτό θα πάρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.