Jump to content

Phase Change Gallery

Athens2004

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 402
  • Created
  • Last Reply

γιατι δεν σαρεσουν τα νουμερα? 60-70 βαθμους κατω σε load. Ποσο επρεπε να εχει τετραπυρηνος σε chiller δηλαδη?

Αρχική απάντηση από unseen

γιατι δεν σαρεσουν τα νουμερα? 60-70 βαθμους κατω σε load. Ποσο επρεπε να εχει τετραπυρηνος σε chiller δηλαδη?

Όπα γράψε λάθος γ@μω τις οθόνες μου δε βλέπω καλά νόμιζα ότι ήταν phase/ούτε ότι ήταν τετραπήρυνος είδα!Οκ τότε καλά είναι!

τετραπυρηνος μεν, default δε... το κακο με τους kentsfield γινεται οταν φορτωσεις 1.4-1.5 και συχνοτητα... τοτε το tank θα ζεσταθει αρκετα αν δεν εχεις κατι γαιδουρινο απο compressorα και tank

~ +28 οι πυρηνες με 1,665 απο bios στα 3,9 σε wprime1024.

Εγω πιστευω πως οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα ιδιως για καποιον που δεν θελει να μπλεξει με υγροποιησεις και ειναι η πρωτη του φορα με phase.

Mερικες φωτο ακομα.

sli06@3900-19033.jpg

4000@idle.jpg

3900@wprime1024.jpg

• 1 month later...

Μα καλά αυτό χωράει στο σπίτι???Περα απο την πλακα, πρέπει να εχει πέσει πολύς κόπος για αυτό ...

• 2 months later...

σαν ωρολογιακη βομβα ειναι! λολ

the beast!!!

δεν ξερω απο αυτα αλλα θα ριχνει πολλλααααα πλην

Finished!

HPIM3403.jpg

HPIM3405.jpg

Compared to vapochill

Size does matters!!

HPIM3407.jpg

κιροζινη θελεις?:D

μπορεί να μην έχω ασχοληθεί καθόλου με phase (θα πρέπει όμως)αλλα όταν το είδα έμεινα μα:drool: :drool: ... ανοιχτό το στόμα :o :O :giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.