Jump to content

Phase Change Gallery

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

@pieros τι να σενιαρεις? Κοκκινες δεν μου ειχες πει?

@Υdinopoulos θεικο avatar!

Αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι δουλευουμε μαζι κ θα πω σε ολους οτι πηρε κατι για πισι με κοκκινες λαμπες !

Οσο για το αβαταρ.....Οβελιας ftw !!!:hehe:

Αρχική απάντηση από ThorLite

Nα το ενα απο τα 2 Prometeia μου......

picture6085nc.th.jpg

Σε load:

picture6069bf.th.jpg

η μπουκαλα που εχεις στην photo (απο την ΕΨΕΜ) εχει σωληνα προς τα κατω, που σημαινει οτι οταν την εχεις να καθετε αναποδα απο την θεση της Photo γεμιζεις με υγρο. (ετσι οπως την εχεις στην photo γεμιζεις με αεριο). η σειρα r4xx των αεριων θελει γεμισμα με υγρο ;)

Ευχαριστω για τα tip γιατι ειμαι και ψηλο-ασχετος εγω αναποδα ειχα δει που τα γεμιζανε με r4xx και υπεθεσα οτι ολες οι μπουκαλες ειναι ιδιες ,οτι χρειαζεται να το γεμιζεις με υγρο το ηξερα αυτο την διαφορα στις μπουκαλες δεν ηξερα.Την μπουκαλα αυτη απο το σολδατο την αγορασα και εχει 404.....

το υγρο μαζευεται στον πατο και το αεριο στο επανω μερος

για να μην χρειαζεται να αναποδογυριζεις μπουκαλες για να γεμιζεις με υγρο (μιας και στο επανω μερος ειναι το χειροκινιτη βανα που εχει καθε μπουκαλα) κοιτα τι εχουν κανει. εχουν βαλει ενα σωληνα ο οποιος φτανει μεχρι τον πατο (οπου ειναι το υγρο) και ετσι την εχεις ορθια και γεμιζεις με υγρο

:) καλη πατεντα ε? σημερα μου το ειπαν στην εψεμ

post-1377-1416072555,178_thumb.jpg

Ναι εχεις δικιο esdee μετα το τελευταιο ποστ μου για να ξεμπερδευτω σκεφτηκα υπαρχει και ο φιλος μας ο googleis βρηκα την torrecilla που φτιαχνει αυτη τη φιαλη και ειχαν στο σχεδιο τους αυτο ακριβως που ζωγραφισες εσυ.Ευχαριστω για το ενδιαφερον που βοηθας ενα ασχετο.Αν και τελικα δε προσθεσα τιποτα γιατι μαλλον δεν το χρειαζεται αυριο θα ασχοληθω ποιο πολυ.....

esdee εισαι σιγουρος?

Νομισα οτι αυτες ειναι σαν τις απλες με μια βανα χωρις σωληνα μεσα

Παντως και πρακτικα μπορεις Thor να το διπιστωσεις αυτο,απλα ανοιγοντας τη βαλβιδα.Τη μια θα βγει φρεον με υγρη και την αλλη σε αερια

Αρχική απάντηση από Skinny13

esdee εισαι σιγουρος?

Νομισα οτι αυτες ειναι σαν τις απλες με μια βανα χωρις σωληνα μεσα

Παντως και πρακτικα μπορεις Thor να το διπιστωσεις αυτο,απλα ανοιγοντας τη βαλβιδα.Τη μια θα βγει φρεον με υγρη και την αλλη σε αερια

θα το δοκιμασω και εγω γιατι χτες το εμαθα,

εχω παρει 3 τετοιες (2 των 3kg και 1 5kg) και μου λενε

"Πολυ καλες οι μπουκαλες αυτες ε?, εχουν και σωληνα μεχρι τον πατο που δεν χρειαζεται να την γυρνας αναποδα για να βγαζεις υγρο"

Εγω που δοκιμασα αυτο που ειπε ο skinny ιδιο μου φανηκε και αναποδα και ορθια αλλα μονο ορθιο μου φανηκε οτι μου κρυωσε το χερι........LOL

θα δεις σταγονες να σταζουν

Αρχική απάντηση από esdee

θα το δοκιμασω και εγω γιατι χτες το εμαθα,

εχω παρει 3 τετοιες (2 των 3kg και 1 5kg) και μου λενε

"Πολυ καλες οι μπουκαλες αυτες ε?, εχουν και σωληνα μεχρι τον πατο που δεν χρειαζεται να την γυρνας αναποδα για να βγαζεις υγρο"

...λολ

δλδ τη γεμιζουν αναποδα αυτη τη μπουκαλα?

Eμενα παντως ορθια την γεμισε ο μαστορας στον σολδατο.Βασικα ηταν ορθια μεσα σε μια δεξαμενη με νερο την ζυγισενα δει αν εβαλε 3 κιλα και μου την εδωσε.

Σχετικα με τις σταγονες δε το αφησα και πολυ ωρα ανοιχτο ενα τσικ του εκανα.....

Αρχική απάντηση από Skinny13

θα δεις σταγονες να σταζουν

...λολ

δλδ τη γεμιζουν αναποδα αυτη τη μπουκαλα?

Eμενα παντως ορθια την γεμισε ο μαστορας στον σολδατο.Βασικα ηταν ορθια μεσα σε μια δεξαμενη με νερο την ζυγισενα δει αν εβαλε 3 κιλα και μου την εδωσε.

Σχετικα με τις σταγονες δε το αφησα και πολυ ωρα ανοιχτο ενα τσικ του εκανα.....

ναι ακριβως ετσι και εμενα ορθια ... αλλα νομιζω πως εχει απλα σημασια η μπουκαλα απο την οποια γεμιζεις να γεμιζει με υγρο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.