Jump to content

Phase Change Gallery

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

? τι να βάλω ? :) λακαμακια έκανα ? τι πρεπει να είναι ?

προσπαθησε στην επιστροφη να εχεις 3/8" οπως ειναι και η επιστροφη στον compressorα,

τωρα ισως παραξενευεσαι που δεν χωραει ευκολα οπως θα επρεπε ο 3/8 αλλα οι aspera ειναι στο μετρικο και η επιστροφη τους ειναι 9μμ νομιζω αντι για 9.5μμ (που ειναι ο 3/8")

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Athens2004

Μπορώ να το έχω να το δοκιμάσω σε load ? Αν κρατάει ? :D:hehe:

Και παμε ξανα "Τη γκομενα η το phase?" :p

Τα συγχαρητηρια μου σε ολους για τα ομορφα δημιουργηματα τους, αξιεπαινες οι προσπαθειες σας παιδια!

@unseen:

Ξανα συγχαρητηρια (ε να μη στα πω και ξεχωριστα :hehe:)

Ειπες οτι εχεις fanbus με ελαχιστη ταση 3.5V. Το εφτιαξες μονος σου κ αν ναι, εχεις σχηματικα? Υποθετω πως ειναι με PWM κι οχι με απλη τροφοδοσια.

ρε αφηστε με ησυχο μην με κολαζεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:devil: :devil: :devil:

Αρχική απάντηση από street warrior

Off topic Προς Onepagebook: Φωτομοντάζ είναι αυτό η βλέπω την καινούρια dfi????????:eek: :eek: :eek: :eek:

H Venus ειναι βρε......1000 κομματια συλλεκτικη...300ευρω η τιμη της περιπου....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 22:51]

H Venus ειναι βρε......1000 κομματια συλλεκτικη...300ευρω η τιμη της περιπου....

To ξέρω απλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε βγει στην παραγωγή.Πάντως thanks για τις info :)

OPB are you gonna put them in a case one day?(let's say in 30 years) :D

By the way nice DFI Venus & cascade..(αν ήξερα και τι διαφορά μεταξύ cascade & phase change...καλά θα ήταν :inlove: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.