Jump to content

Phase Change Gallery

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 21:18]

Δηλ. έχεις κάνει phase με πρόσοψη που αλλάζει?

Μα ποιος είσαι man? ο ΝΟΚΙΑ?

:hehe: :hehe: :hehe:

Και καφέ κανει αρκει να το συνδέσεις με την click me trendY

Γιατι να μην μας αρέσει ? Δεν εχει κανει καθαρή δουλειά ? Που κανεις χωρίστρα πάνω στις κολλήσεις ? Δεν εχει κανει καλή διαταξη καλωδίων ? , δεν εχει σωστο condenser ? Γαμάτο Evap <-> Enclosure ? Mounting kit ? Το sleevaki του ? Tωρα αν λες γενικά για το κουτί το τρυπητό γουστα ειναι αυτα , και εγώ σιχαινομαι τα lian li τα κουτια , αλλα δεν παυουν να ειναι τα καλύτερα .

• 2 weeks later...

οχι. Αν εκανε θα ειχε το καζανακι σου καπου κρυμμενο ενα μοτερ. :p

Τον εχω δοκιμασει αυτον που δειχνεις πολυ παλια. Ειναι για αντλιες πετρελαιου ή κατι τετοιο. Δεν κανει.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Γιατι να μην μας αρέσει ? Δεν εχει κανει καθαρή δουλειά ? Που κανεις χωρίστρα πάνω στις κολλήσεις ? Δεν εχει κανει καλή διαταξη καλωδίων ? , δεν εχει σωστο condenser ? Γαμάτο Evap <-> Enclosure ? Mounting kit ? Το sleevaki του ? Tωρα αν λες γενικά για το κουτί το τρυπητό γουστα ειναι αυτα , και εγώ σιχαινομαι τα lian li τα κουτια , αλλα δεν παυουν να ειναι τα καλύτερα .

oχι ρε δεν μας αρεσει... Επειδη ειναι καμμενος αυτος και γυαλισε μεχρι και τον τριχοειδη... Την αλλη εβδομαδα παλι μαυρα θα ειναι...

Εχω αν θες κοτετσοσυρμα να σου στειλω για να φτιαξεις κουτι ... :p

dsc051308jn.jpg

dsc051280lk.jpg

dsc051313gc.jpg

dsc051352pw.jpg

Οπως βλέπετε είναι ένα chiller wannable , μία l20 θα μπει στο κέντρο του HX <--[τερμα πισω] και το οποιο ΗΧ με την σειρά του μέσα σε ενα σωλήνα PVC κλειστό με καπάκι πανω κατω . 3 ρακόρ θα βγαίνουν απο πάνω εξοδος-επιστροφή της αντλίας και ενα πληρώσεως , Καθώς και ο τριχοειδής & η επιστροφή.

Εχει κανεις να προτείνει κάτι , πρίν το κολλήσω [και ειναι αργά :D ] ?

Αρχική απάντηση από Athens2004

βρε καλη δουλεια εχει καλη...εξαιρετικη θα ελεγα

το κουτι του ειναι πολυ κακογουστο.....

PS1. Tα lian li μ αρεσουν...αυτο δεν εχει καμμια σχεση...τι επειδη ειναι τρυπητο το βαφτησαμε lian li?

PS2. Γιατι δεν ανοιγειες δικο σου θρεντ σχετικα με τα 2-3 παραπανω ποστ...δεν πιστευω να ειναι ετοιμα για παρουσιαση...

PS3...περιμενουμε να κυκλοφορησει...ΛΟΟΟΟΟΟΛ

Ρε ο λαός μίλησε . mess cool rolex . :banging:

Οσο για το ποστ είπα να μην ανοιγω θρέντ για 3 φωτο , οι αλλες 3 θα ειναι στο τελικό στάδιο . Kάπου πήρε το μάτι μου έναν έτοιμο controller ψηφιακό ο οποιος ειναι και θερμόμετρο κιόλα σχετικά φθηνός , οπου σε συνδιασμό με το chiller και την l20 κανουν ενα οντως πολύ αθόρυβο και αποδοτικό [για 24/7] σύστημα .

edit για αυτόν ελεγα .

primec32x7402big4zq.jpg

xr60c2ue.gif

Εχει περιπου στα 40e , ανοιγοκλεινει compressor - φανς - και psu [αν καταλαβα καλά]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.