Athens2004 Φεβρουάριος 6, 2006 Author #241 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Δεν ειναι τπτ αυτο frostie , φτιάχνει , εδω δίπλα έχω την γρυλια - τρυπανι βιδες και την καλή διάθεση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 6, 2006 #242 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Δηλ. έχεις κάνει phase με πρόσοψη που αλλάζει? Μα ποιος είσαι man? ο ΝΟΚΙΑ? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Φεβρουάριος 6, 2006 #243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Δηλ. έχεις κάνει phase με πρόσοψη που αλλάζει? Μα ποιος είσαι man? ο ΝΟΚΙΑ? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 6, 2006 Author #244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 21:18] Δηλ. έχεις κάνει phase με πρόσοψη που αλλάζει? Μα ποιος είσαι man? ο ΝΟΚΙΑ? :hehe: Και καφέ κανει αρκει να το συνδέσεις με την click me trendY Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 6, 2006 #245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 παντως εχω fanbus που ξεκιναει απο τα 3,5volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 6, 2006 Author #246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Ε πες το ευλογημένε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Φεβρουάριος 6, 2006 #247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από unseen παντως εχω fanbus που ξεκιναει απο τα 3,5volt ????? δωσε μας καμια πληροφορια αρχηγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 7, 2006 #248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 ρε παιδια ,σοβαρα σας αρεσει αυτο το mesh της προηγουμενης σελιδας?εγω το βρισκω κακογουστο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 7, 2006 Author #249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Γιατι να μην μας αρέσει ? Δεν εχει κανει καθαρή δουλειά ? Που κανεις χωρίστρα πάνω στις κολλήσεις ? Δεν εχει κανει καλή διαταξη καλωδίων ? , δεν εχει σωστο condenser ? Γαμάτο Evap <-> Enclosure ? Mounting kit ? Το sleevaki του ? Tωρα αν λες γενικά για το κουτί το τρυπητό γουστα ειναι αυτα , και εγώ σιχαινομαι τα lian li τα κουτια , αλλα δεν παυουν να ειναι τα καλύτερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2006 Author #250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Αυτό εδώ κάνει για flex ? [Χρήστο μη βαράς ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 20, 2006 #251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 οχι. Αν εκανε θα ειχε το καζανακι σου καπου κρυμμενο ενα μοτερ. Τον εχω δοκιμασει αυτον που δειχνεις πολυ παλια. Ειναι για αντλιες πετρελαιου ή κατι τετοιο. Δεν κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 20, 2006 #252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Πολυ καλο μπραβο.Οταν πιανουν τα χερια σου κανεις θαυματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2006 Author #253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Οκ αλλάξαν τα σχέδια λοιπόν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 20, 2006 #254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Γιατι να μην μας αρέσει ? Δεν εχει κανει καθαρή δουλειά ? Που κανεις χωρίστρα πάνω στις κολλήσεις ? Δεν εχει κανει καλή διαταξη καλωδίων ? , δεν εχει σωστο condenser ? Γαμάτο Evap <-> Enclosure ? Mounting kit ? Το sleevaki του ? Tωρα αν λες γενικά για το κουτί το τρυπητό γουστα ειναι αυτα , και εγώ σιχαινομαι τα lian li τα κουτια , αλλα δεν παυουν να ειναι τα καλύτερα . oχι ρε δεν μας αρεσει... Επειδη ειναι καμμενος αυτος και γυαλισε μεχρι και τον τριχοειδη... Την αλλη εβδομαδα παλι μαυρα θα ειναι... Εχω αν θες κοτετσοσυρμα να σου στειλω για να φτιαξεις κουτι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2006 Author #255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Τι να σου πώ .... δεν σου λέω τπτ . :P edit.. οντως απο λέβητα ειναι ο flex wannable . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2006 Author #256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Οπως βλέπετε είναι ένα chiller wannable , μία l20 θα μπει στο κέντρο του HX <--[τερμα πισω] και το οποιο ΗΧ με την σειρά του μέσα σε ενα σωλήνα PVC κλειστό με καπάκι πανω κατω . 3 ρακόρ θα βγαίνουν απο πάνω εξοδος-επιστροφή της αντλίας και ενα πληρώσεως , Καθώς και ο τριχοειδής & η επιστροφή. Εχει κανεις να προτείνει κάτι , πρίν το κολλήσω [και ειναι αργά ] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 20, 2006 #257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Γιατι να μην μας αρέσει ? Δεν εχει κανει καθαρή δουλειά ? Που κανεις χωρίστρα πάνω στις κολλήσεις ? Δεν εχει κανει καλή διαταξη καλωδίων ? , δεν εχει σωστο condenser ? Γαμάτο Evap <-> Enclosure ? Mounting kit ? Το sleevaki του ? Tωρα αν λες γενικά για το κουτί το τρυπητό γουστα ειναι αυτα , και εγώ σιχαινομαι τα lian li τα κουτια , αλλα δεν παυουν να ειναι τα καλύτερα . βρε καλη δουλεια εχει καλη...εξαιρετικη θα ελεγατο κουτι του ειναι πολυ κακογουστο.....PS1. Tα lian li μ αρεσουν...αυτο δεν εχει καμμια σχεση...τι επειδη ειναι τρυπητο το βαφτησαμε lian li?PS2. Γιατι δεν ανοιγειες δικο σου θρεντ σχετικα με τα 2-3 παραπανω ποστ...δεν πιστευω να ειναι ετοιμα για παρουσιαση...PS3...περιμενουμε να κυκλοφορησει...ΛΟΟΟΟΟΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2006 Author #258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 Ρε ο λαός μίλησε . mess cool rolex . :banging: Οσο για το ποστ είπα να μην ανοιγω θρέντ για 3 φωτο , οι αλλες 3 θα ειναι στο τελικό στάδιο . Kάπου πήρε το μάτι μου έναν έτοιμο controller ψηφιακό ο οποιος ειναι και θερμόμετρο κιόλα σχετικά φθηνός , οπου σε συνδιασμό με το chiller και την l20 κανουν ενα οντως πολύ αθόρυβο και αποδοτικό [για 24/7] σύστημα . edit για αυτόν ελεγα . Εχει περιπου στα 40e , ανοιγοκλεινει compressor - φανς - και psu [αν καταλαβα καλά] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 20, 2006 #259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 εχει η ΕΨΕΜ τετοια οσα θες..διαφορα μοντελα απο 12 ε και ανω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 20, 2006 #260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 γιατι ρε ακαρδε athens 1/4 σωληνα στην επιστροφη απο την σπειρα του chiller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.