geoal Ιανουάριος 3, 2006 #221 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ... και η ονομασια αυτου λεει θα ειναι ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ PHASE By Unseen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 3, 2006 #222 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 21:01] Ενα μοτερ , δυο evap γυρω στα -55 ειναι σε υπο πιεση και στα δυο. Περισσοτερα μολις τελειωσει.. πωωωωωωωωωωωωω,..............ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ:cry: καντο να τραβαει και λιγο ρευμα και να μην κανει θορυβο και σου παραγγελνω ενα ΑΥΡΙΟ :bye: χρησταρα......ολα που εχεις δειξει ειναι τρομερα....αλλα αυτο τι να πω.......ξεπερναει καθε μου προσδοκια.........φτιαξε μου ενα οσο το δυνατον πιο αδυναμο για να ειναι ησυχο και να μην καιει ρευμα και ΤΟ ΣΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 4, 2006 #223 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 :clap: :daisy: :banging: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 4, 2006 #224 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 κι ενα απο μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 4, 2006 #225 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Μπραβο. αν θες μπορω να σου στειλω μερικα απο τα ετοιμα κουτια για να μην παιδευεσε με τις γωνιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 4, 2006 #226 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Ευχαριστω Χρηστο.Οι γωνιες εμφανισιακα ειναι ωραιες.Υπαρχει η δυνατοτητα να φτιαξω πολλα κουτια( μαζικη παραγωγη) αλλα καθε φορα χρησιμοποιω διαφορετικους κομπρεσσορες και γενικα το setup αλλαζειLink Πχ..για τα phase που προοριζοναι για vga βαζω το κοντεσερ απο την πισω μερια...Ενω το επανω ειναι αυτο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 24, 2006 #227 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 25, 2006 #228 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 χεχε καλα θυμομουνα το -112.1*C απο τα test που εκανα με το 3βαθμιο + τα 2 πρωτα σταδια να τρεχουν μονο, αυτο ηταν εξοδος απο τον 2ο εναλακτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2006 Author #229 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Δεν είναι δικό μου ,, αλλά δεν άντεξα είναι πολύ Jαμάτο , Specs-info εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 2, 2006 #230 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Οντως ειναι πολυ ομορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 4, 2006 Author #231 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Eνα νέο κουτάκι που έφτιαξα σήμερα για το ήδη υπάρχον Single . Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 4, 2006 #232 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Το CPU θα ειναι σε αλλο δωματιο; EDIT:Ωραιο κουτακι,η πρωσοψη θελει λιγη δουλιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2006 #233 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 θα το κρεμασει μαλλον εξω στο μπαλκονι σαν κλιματιστικο. Να σου πω νεος, γιατι εβαλες το πλεξυ απο πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 4, 2006 Author #234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Phill το έχω δίπλα απο το γραφείο εκει που βλέπεις ενα single χωρίς κουτί εκει θα μπει το κουτάκι με το single καθώς δεν ηθελα να φτιάξω τον πυργο της βαβέλ [single+stacker απο πάνω] . Θελει κατι μερεμέτια καθως δεν τελειωσα κατι διακοπτες μπροστά ενα καπάκι πίσω , Ενα fanbus παλι μπροστα [αν βρώ αυτο που θέλω] ect ect ect. Xρήστο ειρωνευέσαι ? , προσχη , ημιανας , συνεχίζεις ? μετά-βολη μετά-βολη [εκει ηθελα να το βάλω εκει το έβαλα ρει , ολοι τα ίδια θα κάνουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2006 #235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 εγω φταιω που δεν σου εστειλα κανα r600 αντι για 507. Να εβλεπα αν θα μιλουσες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 4, 2006 #236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Η αληθεια ειναι οτι και εμενα δεν θα με χαλαγε ενας πιο μακρης ευκαμπτος :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 4, 2006 #237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Xρήστο ειρωνευέσαι ? , προσχη , ημιανας , συνεχίζεις ? μετά-βολη μετά-βολη [ πως φαινεται ο νεος, εσυ μετα το ημιανας εδινες μεταβολες? μηπως ξεχασες μια προσχη? ωραιο το κουτακι ξαδερφε αλλα πολυ ασημι ρε συ , γιατι δε φτιαχνεις μια ολοσωμη μαυρη γριλλια να καλυπτει ολο το συστημα? ΥΓ : επισης το ηχειο δεν ειναι λιγο κοντα στους σκληρους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 4, 2006 Author #238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Damm μετά απο 3 καμμένους eastern digtal και κατηγορώντας την dfi , τελικά εφταιγε το subwoofer . :fist: [δεν εχω δει κατι περιεργο αλλα τωρα που το αναφέραμε θα το αλλάξω .] Οσο για την μεταβολή απο ημιαναπαυση παραπλανητικό-ψαρωτικό ειναι μην εκτελεις . δεν τα κάνατε εσεις στο Ναυτικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 6, 2006 Author #239 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 update-> Ετοιμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 6, 2006 #240 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Πολύ καλή δουλειά man, αν και για να πω την αλήθεια μου άρεσε περισσότερο με την γρίλια μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.