Jump to content

Phase Change Gallery

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 21:01]

Ενα μοτερ , δυο evap ;)

hpim19521pc.jpg

hpim19514oc.jpg

γυρω στα -55 ειναι σε υπο πιεση και στα δυο.

Περισσοτερα μολις τελειωσει..

πωωωωωωωωωωωωω,..............ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ:cry:

καντο να τραβαει και λιγο ρευμα και να μην κανει θορυβο και σου παραγγελνω ενα ΑΥΡΙΟ

:bye:

χρησταρα......ολα που εχεις δειξει ειναι τρομερα....αλλα αυτο τι να πω.......ξεπερναει καθε μου προσδοκια.........φτιαξε μου ενα οσο το δυνατον πιο αδυναμο για να ειναι ησυχο και να μην καιει ρευμα και ΤΟ ΣΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:jump1:

Ευχαριστω Χρηστο.

Οι γωνιες εμφανισιακα ειναι ωραιες.

Υπαρχει η δυνατοτητα να φτιαξω πολλα κουτια( μαζικη παραγωγη) αλλα καθε φορα χρησιμοποιω διαφορετικους κομπρεσσορες και γενικα το setup αλλαζει

Link

Πχ..για τα phase που προοριζοναι για vga βαζω το κοντεσερ απο την πισω μερια...

Ενω το επανω ειναι αυτο εδω

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από hipro5

:D

-111_jpg.jpg

χεχε καλα θυμομουνα το -112.1*C απο τα test που εκανα με το 3βαθμιο + τα 2 πρωτα σταδια να τρεχουν μονο, αυτο ηταν εξοδος απο τον 2ο εναλακτη :D

CIMG0523.jpg

Phill το έχω δίπλα απο το γραφείο εκει που βλέπεις ενα single χωρίς κουτί

p3mn.jpg

εκει θα μπει το κουτάκι με το single καθώς δεν ηθελα να φτιάξω τον πυργο της βαβέλ [single+stacker απο πάνω] . Θελει κατι μερεμέτια :D καθως δεν τελειωσα κατι διακοπτες μπροστά ενα καπάκι πίσω , Ενα fanbus παλι μπροστα [αν βρώ αυτο που θέλω] ect ect ect.

Xρήστο ειρωνευέσαι ? , προσχη , ημιανας , συνεχίζεις ? μετά-βολη μετά-βολη :p

[εκει ηθελα να το βάλω εκει το έβαλα ρει , ολοι τα ίδια θα κάνουμε ? :hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Xρήστο ειρωνευέσαι ? , προσχη , ημιανας , συνεχίζεις ? μετά-βολη μετά-βολη :p

[

πως φαινεται ο νεος, εσυ μετα το ημιανας εδινες μεταβολες? μηπως ξεχασες μια προσχη? :hehe:

ωραιο το κουτακι ξαδερφε αλλα πολυ ασημι ρε συ , γιατι δε φτιαχνεις μια ολοσωμη μαυρη γριλλια να καλυπτει ολο το συστημα?

ΥΓ : επισης το ηχειο δεν ειναι λιγο κοντα στους σκληρους?

Damm μετά απο 3 καμμένους eastern digtal και κατηγορώντας την dfi , τελικά εφταιγε το subwoofer . :fist: [δεν εχω δει κατι περιεργο αλλα τωρα που το αναφέραμε θα το αλλάξω .]

Οσο για την μεταβολή απο ημιαναπαυση παραπλανητικό-ψαρωτικό ειναι μην εκτελεις . :p δεν τα κάνατε εσεις στο Ναυτικό :kiss: ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.