Hydrus Δεκέμβριος 15, 2005 #201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 :rant: και ηρθαν και Χριστουγεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 16, 2005 #202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Ετοιμη και η LCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 17, 2005 #203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Δεν φαινεται αν το εχεις κανει ετσι, αλλα σου προτεινω να μην κολλησεις τα καλωδιακια κατ' ευθειαν στην οθονη, αλλα να το κανεις με πινακια. Βολευει πολυ περισσοτερο, ειδικα αν γινει καποια βλακεια, ή απλα θελεις να αλλαξεις οθονη. Απο προσωπικη εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 17, 2005 #204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 δεν τα εχω κολλησει απευθειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 17, 2005 #205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Ok then Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Δεκέμβριος 19, 2005 #206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Greek patents rulezzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2005 #207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι εστησα το πρωτο phase που δεν εχω αμεσα σχεδια να ξαναδιαλυσω με αυτο benchαρα με τον FX57 στα ~3570@~1.64V 32mb με θερμοκρασιες στο evap χαμηλοτερες απο -42 Specs Aspera 3/8Hp NEK2134GK Evap Chilly1 Enclosure Eleven (3000+ ετη φωτος καλυτερη πιοτητα) Case by unseen 3x120mm 220V fans r507 refrig Condenser 5 'U' Γενικες εξωτερικες Photo Εσωτερικες Photo χωρις καθολου Load. μενουν ελαχιστες παρεμβασεις, οπως sleeving για τον ευκαμπτο και ισως εναν θερμομετρακι ή μπαρομετρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 27, 2005 #208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 και μπαρομετρο και θερμομετρο (αναλογικο) αν θες εχω σε αυτες τις διαστασεις Μεγειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2005 #209 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από unseen και μπαρομετρο και θερμομετρο (αναλογικο) αν θες εχω σε αυτες τις διαστασεις Μεγειες! thanks λογικα ομως το θερμομετρο θελει PTC θερμοζευγη και οχι 'K' που εχω Βαλει κατω απο τις μονωσεις με τοσο κοπο παιζει και χαμηλης μπαρομετρο?σε αυτες τις διαστασεις? αν υπαρχει θερμομετρο για 'k' θα το προτειμουσα πολυ περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 27, 2005 #210 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 ...πολυ ωραιο εγινε...βαλε και αυτα που λες.....και εισαι κομπλε..... ευγε μαν ... ..παντως αν μπορουσες να εβαζες και μια επιπλεον σιτα μεσα απο τις τρυπες που εχει στο μποστινο σημειο...θα ηταν πιο ομορφο...και δεν θα φερνει τοσο μπιχλα στο condenser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 27, 2005 Author #211 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Ωραίος Βάγγο --> NEK2134GK & Eleven Enclosure[πολύ καλό mounting - ευκολη & καλή μονωση ] = Το μυστικό της επιτυχίας [θα ανεβάσω και εγώ μερικές φωτό Soon ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2005 #212 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy ...πολυ ωραιο εγινε...βαλε και αυτα που λες.....και εισαι κομπλε..... ευγε μαν ... ..παντως αν μπορουσες να εβαζες και μια επιπλεον σιτα μεσα απο τις τρυπες που εχει στο μποστινο σημειο...θα ηταν πιο ομορφο...και δεν θα φερνει τοσο μπιχλα στο condenser... thanks!!! μεταλλικη σιτα δεν χωραει βασικα ακομα και αν πρεπει να πιαστει εξω απο τα 'καγκελα' του κουτιου θα κοιταξω μπας και μονταρω τιποτα για να ειναι λιγο πιο ελεγχομενη η εισοδος 'βρωμιας' στο condeser. παντως ακομα και ετσι οπως ειναι περιστερι δεν χωραει να περασει για να φρακαρει το condeser Αρχική απάντηση από Athens2004 Ωραίος Βάγγο --> NEK2134GK & Eleven Enclosure[πολύ καλό mounting - ευκολη & καλή μονωση ] = Το μυστικό της επιτυχίας [θα ανεβάσω και εγώ μερικές φωτό Soon ] true true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Δεκέμβριος 27, 2005 #213 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 nice work esdee!!!!!και πρασινο uv-reactive (φιλοπαναθηναικα αισθηματα!!!!) (και το 507rulezzzz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 27, 2005 #214 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Καλοδουλευτο Βαγγελη ........ΜεγειεςΑν δεν βαριεσαι και ειναι ευκολο κανε και μια δοκιμη με αυτο που σου εστειλαΠιστευω θα εχει πολυ ενδιαφερονΥ.Γ Χρονια πολλα σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 27, 2005 #215 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2005 #216 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Καλοδουλευτο Βαγγελη ........Μεγειες Αν δεν βαριεσαι και ειναι ευκολο κανε και μια δοκιμη με αυτο που σου εστειλα Πιστευω θα εχει πολυ ενδιαφερον Υ.Γ Χρονια πολλα σε ολους μεσα στις μερες στηνεται ενα αρκετα πιο δυνατο μηχανιμα για να γινουν οι δοκιμες με το evap που μου εστειλες Αρχική απάντηση από hipro5 ρα, εβαλες τον 21 επανω??!?!?!εχω backup σε temps ... λολ -112.1 αν θυμαμαι καλα Αρχική απάντηση από Skinny13 nice work esdee!!!!! και πρασινο uv-reactive (φιλοπαναθηναικα αισθηματα!!!!) (και το 507rulezzzz) το UV-green ειναι ακομα καλυτερο οταν ειναι και τσαμπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 27, 2005 #217 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:31] ρα, εβαλες τον 21 επανω??!?!?!εχω backup σε temps ... λολ -112.1 αν θυμαμαι καλα Ναι τον έβαλα........Η "μικρή" διαφορά μας είναι ότι εγώ ΜΠΟΡΩ να δουλέψω σε τέτοιες θερμοκρασίες με INTEL.......εσύ μπορείς με AMD?...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2005 #218 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Ναι τον έβαλα........Η "μικρή" διαφορά μας είναι ότι εγώ ΜΠΟΡΩ να δουλέψω σε τέτοιες θερμοκρασίες με INTEL.......εσύ μπορείς με AMD?...... τι κακος !!! (ελπιζω να μην στεγνωσει στην μεση κανενος bench το cascade σου απο λαδι :devil: ) αυριο θα εχω ετοιμα τα παντα για να ειμαστε κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 3, 2006 #219 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Ενα μοτερ , δυο evap γυρω στα -55 ειναι σε υπο πιεση και στα δυο. Περισσοτερα μολις τελειωσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 3, 2006 #220 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 VGA & CPU cooling simultaneously... Niceeeeeee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.