Jump to content

Phase Change Gallery

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Δεν φαινεται αν το εχεις κανει ετσι, αλλα σου προτεινω να μην κολλησεις τα καλωδιακια κατ' ευθειαν στην οθονη, αλλα να το κανεις με πινακια. Βολευει πολυ περισσοτερο, ειδικα αν γινει καποια βλακεια, ή απλα θελεις να αλλαξεις οθονη. Απο προσωπικη εμπειρια ;)

ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι εστησα το πρωτο phase που δεν εχω αμεσα σχεδια να ξαναδιαλυσω :D

με αυτο benchαρα με τον FX57 στα ~3570@~1.64V 32mb με θερμοκρασιες στο evap χαμηλοτερες απο -42

Specs

Aspera 3/8Hp NEK2134GK

Evap Chilly1

Enclosure Eleven (3000+ ετη φωτος καλυτερη πιοτητα)

Case by unseen

3x120mm 220V fans

r507 refrig

Condenser 5 'U'

Γενικες εξωτερικες Photo

CIMG1129.jpg

CIMG1128.jpg

Εσωτερικες Photo

CIMG1057.jpg

CIMG1124.jpg

χωρις καθολου Load.

CIMG1018.jpg

μενουν ελαχιστες παρεμβασεις, οπως sleeving για τον ευκαμπτο και ισως εναν θερμομετρακι ή μπαρομετρακι :D

Αρχική απάντηση από unseen

και μπαρομετρο και θερμομετρο (αναλογικο) αν θες εχω σε αυτες τις διαστασεις ;) Μεγειες!

thanks ;)

λογικα ομως το θερμομετρο θελει PTC θερμοζευγη και οχι 'K' που εχω Βαλει κατω απο τις μονωσεις με τοσο κοπο :(

παιζει και χαμηλης μπαρομετρο?σε αυτες τις διαστασεις?

αν υπαρχει θερμομετρο για 'k' θα το προτειμουσα πολυ περισσοτερο :D

...πολυ ωραιο εγινε...βαλε και αυτα που λες.....και εισαι κομπλε.....:T: ευγε μαν ...

..παντως αν μπορουσες να εβαζες και μια επιπλεον σιτα μεσα απο τις τρυπες που εχει στο μποστινο σημειο...θα ηταν πιο ομορφο...και δεν θα φερνει τοσο μπιχλα στο condenser...;)

Αρχική απάντηση από mortisboy

...πολυ ωραιο εγινε...βαλε και αυτα που λες.....και εισαι κομπλε.....:T: ευγε μαν ...

..παντως αν μπορουσες να εβαζες και μια επιπλεον σιτα μεσα απο τις τρυπες που εχει στο μποστινο σημειο...θα ηταν πιο ομορφο...και δεν θα φερνει τοσο μπιχλα στο condenser...;)

thanks!!!

μεταλλικη σιτα δεν χωραει βασικα ακομα και αν πρεπει να πιαστει εξω απο τα 'καγκελα' του κουτιου

θα κοιταξω μπας και μονταρω τιποτα για να ειναι λιγο πιο ελεγχομενη η εισοδος 'βρωμιας' στο condeser.

παντως ακομα και ετσι οπως ειναι περιστερι δεν χωραει να περασει για να φρακαρει το condeser :D

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ωραίος Βάγγο --> NEK2134GK & Eleven Enclosure[πολύ καλό mounting - ευκολη & καλή μονωση ;) ] = Το μυστικό της επιτυχίας [θα ανεβάσω και εγώ μερικές φωτό Soon ]

true true...

Αρχική απάντηση από eleven

Καλοδουλευτο Βαγγελη ........Μεγειες

Αν δεν βαριεσαι και ειναι ευκολο κανε και μια δοκιμη με αυτο που σου εστειλα

Πιστευω θα εχει πολυ ενδιαφερον

Υ.Γ Χρονια πολλα σε ολους

μεσα στις μερες στηνεται ενα αρκετα πιο δυνατο μηχανιμα για να γινουν οι δοκιμες με το evap που μου εστειλες ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

:D

-111_jpg.jpg

ρα, εβαλες τον 21 επανω??!?!?!εχω backup σε temps ... λολ -112.1 αν θυμαμαι καλα :p

Αρχική απάντηση από Skinny13

nice work esdee!!!!!

και πρασινο uv-reactive (φιλοπαναθηναικα αισθηματα!!!!)

(και το 507rulezzzz)

το UV-green ειναι ακομα καλυτερο οταν ειναι και τσαμπε :p

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:31]

ρα, εβαλες τον 21 επανω??!?!?!εχω backup σε temps ... λολ -112.1 αν θυμαμαι καλα :p

Ναι τον έβαλα........Η "μικρή" διαφορά μας είναι ότι εγώ ΜΠΟΡΩ να δουλέψω σε τέτοιες θερμοκρασίες με INTEL.......εσύ μπορείς με AMD?...... :D:p

Αρχική απάντηση από hipro5

Ναι τον έβαλα........Η "μικρή" διαφορά μας είναι ότι εγώ ΜΠΟΡΩ να δουλέψω σε τέτοιες θερμοκρασίες με INTEL.......εσύ μπορείς με AMD?...... :D:p

τι κακος !!!:weep: (ελπιζω να μην στεγνωσει στην μεση κανενος bench το cascade σου απο λαδι :devil: )

αυριο θα εχω ετοιμα τα παντα για να ειμαστε κομπλε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.