Jump to content

Phase Change Gallery

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

@Hydrus....υπαρχει και το off topic....!!!

παιδια για ηχομονονοση παιζει πολυ καλα και το ricofon....

@athens..με το αρμαφλεξ δεν εισες ανοδο θρμοκρασιας μεσα στο κουτι του phase???

@kender+krisiun...το ασημι αυτο μονωτικο ειναι armaflej οπως σας σας ειπε και ο athens,ιδιο ακριβως με το μαυρο που βαζουν σε σωληνες σε phase κτλ....απλα απο εξω εχει αλλη αφη και χρωμα....

Αρχική απάντηση από vdeseris

Καλή φάση! Χρειαζόταν. :T:

Η σειριακή δουλεύει στην dfi ή σε άλλη μητρική την έχεις??

στην γνωστη dfi.

Billy ξεχασα να ρωτησω μανομετρο θελατε? Αν δεν βρειτε σε αυτη τη διασταση πειτε να στειλω.

Πολύ ωραίο Χρήστο μπράβο .

Βασιλης@ Aπο την μια δεν το έχω δουλέψει πολύ γιατι έβγαλα πολύ αέριο και bye bye temp με vcore>1.55 Απο την άλλη με το κουτί κάνει καλύτερο ρευμα ο Sunon ;) Τρελή διαφορά σε τεμπς η παλάμη μου δεν κατάλαβε :p Οπότε για σίγουρα αποτελέσματα πρέπει να μπει θερμόμετρο στον κομπρεσσορα με και χωρις κουτι ;)

• 4 weeks later...

πο ρε μαγκα τρελο ε δλδ μιλαμε για τελικο αποτελεσμα η για καποια παραγελεια.

βλεπω ροοστατη αλλο διακοπτη που μεταξη μας προτιμω τον παλιο που ειχες.. ομορφο πολυ με το Χ και πολυ συμαζεμενο οπως και η οθονουλα τρελη.... μπραβο σου.

@unseen

επαγγελματικη δουλεια,ΕΥΓΕ!

μπορεις να ανεβασεις καποια στιγμη μια φωτο της κεφαλης?δεν ειχα ποτε επαφη με phase change και εχω αποριες.θελει μονωση γυρω απο το cpu και modd-αρισματα ή απλα το βαζεις στην πριζα και ....φευγεις?

Αρχική απάντηση από cptkoulis

μπορεις να ανεβασεις καποια στιγμη μια φωτο της κεφαλης?δεν ειχα ποτε επαφη με phase change και εχω αποριες.θελει μονωση γυρω απο το cpu και modd-αρισματα ή απλα το βαζεις στην πριζα και ....φευγεις?

μπαινει επανω στο CPU οπως μπαινει και το block απο το waterchill σου (αφαιροντας το backplate της μητρικης)

καποιο mod δεν χρειαζεται μονο πρεπει να βεβαιωθεις οτι το evaporator (αυτο που θα ακουμπαει το CPU, αντιστοιχο του block) θα ειναι μονωμενο με armaflex η καποιο αλλο μονωτικο υλικο γιατι η μεγαλη διαφορα της θερμοκρασιας του evap και αυτης του δωματιου δημιουργει υγροποιηση η οποια ειναι ανεπιθυμητη ειδικα απο το CPU και την μητρικη :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.