Jump to content

Phase Change Gallery

Athens2004

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

μπραβο ρε Χρησταρα...

φουλ΄παραγωγη βλεπω

αυτα ειναι

κι εις ανωτερα φιλε μου...:clap:

Thanks για να το λες εσυ... Φτιαξε ενα κουτι για σενα και θα στο "γεμισω" εγω...

στο κατω μερος εχει και adjustable αναποδα παξιμαδια για πατωματα που δεν ειναι αλφαδιασμενα :D

Επισης εχει και watercooling μεσα για την καρτουλα... το οποιο δεν το εχω συνδεσει ακομα.

post-60-1416072079,7839_thumb.jpg

Ωραιοςςς!

να ρωτησω και κατι αλλο. Το κουτακι ειναι σταθερο, και αντεχει το βαρος του Stacker? Αν ναι γιατι δεν βιδωνεις το κουτακι του phase με το stacker και να βαλεις στο κατω κουτι τα ροδακια?

Tα στάνταρ έχουν ξεφύγει κατα πολύ . Ειλικρινά Χρήστο πέραν του ότι τα έτοιμα έχουν τα κόλπα τα ηλεκτρονικά δεν βλέπω κάτι άλλο ώστε να μπορεί να πέισει κάποιον να δώσει 900 ευρώ για έτοιμο .

Ειδικά αυτό το τελευταίο σου είναι όλα τα λεφτά , , και πρεπει να έχει και πολύ κάτω απο το μισό του vapols - mach2gt .

• 2 weeks later...

Μια μπορει λιγο ξεκαρφοτη/χαζη ερωτηση.

Τις γνωσεις για κατασκευη ενος τετιου συστημτος απο πανεπιστιμιο/σχολη τις βρισκετε; :drool:

Μποριτε να μου πιτε που μπορω να τις μαθω αν γινετε; :whistling

Αρχική απάντηση από Ματθαιος

Μια μπορει λιγο ξεκαρφοτη/χαζη ερωτηση.

Τις γνωσεις για κατασκευη ενος τετιου συστημτος απο πανεπιστιμιο/σχολη τις βρισκετε; :drool:

Μποριτε να μου πιτε που μπορω να τις μαθω αν γινετε; :whistling

Δες εδώ και πάρε μια γεύση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.