Athens2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 Ότι λέει ο τίτλος παίδες . Ποστάρετε εδώ ότι έχετε [chiller , dd , cascade , έτοιμα -> promie , vapo , κοκ . ] ώστε να μπορούμε να τα βλέπουμε [- θαυμάζουμε] κάπου μαζεμένα , και νοικοκυρεμένα . Αρχίζω λοιπόν , 1/6 compressor , hx by unseen , eheim 1250 pump , r509 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Aς βαλω κι εγω ενα cascade που εφτιαξα σημερα για ενα φιλο. Ακομη δεν εχει τελειωσει , αλλα αυτα που μενουν ειναι ψιλοδουλειες. Φτιαχτηκε με σκοπο την αξιοπιστια και το μεγαλο φορτιο. Μοτερ 2 aspera 3/8hp(404). Πρωτο σταδιο r410 και δευτερο r503. Yγ. Taso πολυ καλη κατασκευουλα το κουτακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούλιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Kλασικός unseen . Τυχεροί οι φίλοι σου ,. Αντε λοιπόν phasechange άκηδες . Ρίχτε υλικό στο thread . Πιό μάγκες είναι οι ξένοι δηλαδή ? Αφού και εμείς έχουμε ωραία Μηχανάκια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Kλασικός unseen . Τυχεροί οι φίλοι σου ,. Αντε λοιπόν phasechange άκηδες . Ρίχτε υλικό στο thread . Πιό μάγκες είναι οι ξένοι δηλαδή ? Αφού και εμείς έχουμε ωραία Μηχανάκια . ΑΝΤΕ ρε ποσταρετε τα μηχανακια σας.......................................... τοσοι εχετε μονο 2 ποσταραν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Aς βαλω κι εγω ενα cascade που εφτιαξα σημερα για ενα φιλο. Ακομη δεν εχει τελειωσει , αλλα αυτα που μενουν ειναι ψιλοδουλειες. Φτιαχτηκε με σκοπο την αξιοπιστια και το μεγαλο φορτιο. Μοτερ 2 aspera 3/8hp(404). Πρωτο σταδιο r410 και δευτερο r503. Yγ. Taso πολυ καλη κατασκευουλα το κουτακι σου Για πλάκα τα φτιάχνει τα cascade...... Ωραίος unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 βεβαια οι καιρικες συνθηκες παιζουν ρολο... Τι περιμενεις με αυτον τον καιρο σε δωματιο χωρις a/c που το χτυπαει ηλιος και εχει και κανα δυο μηχανηματα μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unseen βεβαια οι καιρικες συνθηκες παιζουν ρολο... Τι περιμενεις με αυτον τον καιρο σε δωματιο χωρις a/c που το χτυπαει ηλιος και εχει και κανα δυο μηχανηματα μεσα... που πως γιατι ειναι μετρημενο αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Στο εβαπ...που αλλου?αν το μονωσω και το μετρησω κατα τα ξημερωματα πιστευω τα -90 τα εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Στο εβαπ...που αλλου?αν το μονωσω και το μετρησω κατα τα ξημερωματα πιστευω τα -90 τα εχει... θα μπορουσε να ηταν μετρημενο στο IHS idle, στο IHS full load, στο evap idle evap load,να φανταστω οτι εκει εισαι στον πατο του evap με λιιιιιγο υποπιεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 10, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Ρε βάλτε κανα μηχάνημα ρε διαόλια και αφήστε τους ενδιασμούς. Χρήστο όπως είπα αν ήταν χειμώνας [κρύο δωμάτιο@κρύο κοντέσερ@κρύος κομπρέσσορας@μικρότερη απώλεια ψύχους] ένα -100@ίσως ήταν εφικτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 10, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 esdee δεν ειναι καθολου υποπιεση γιατι την μπουκαλα με το 503 δεν την εχω πλεον και το ρυθμισα για load οσο μπορουσα(aka παγωνει μεχρι και ο συμπιεστης). Περιμενω να δω και τα δικα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unseen esdee δεν ειναι καθολου υποπιεση γιατι την μπουκαλα με το 503 δεν την εχω πλεον και το ρυθμισα για load οσο μπορουσα(aka παγωνει μεχρι και ο συμπιεστης). Περιμενω να δω και τα δικα σου. οριακα 0 εισαι δηλ. τεσπα το ευτηχως τελειωνω και εγω, πολυ συντομα μολις ερθουν και κατι εξαρτηματακια απο το εξωτερικο μιας και εδω ερχονται ελαχιστα κομματια (εξειδικευμενα εξαρτηματα τελικα ειναι δυσκολο να βρεις για λιγοτερο απο 1ton εφαρμογες ελλαδα) και πανακριβα.τα δυσκολα ομως τα ξεπερασαμε. συντομα θα φανουν και τα πρωτα bench μιας και το tagan μας π***** το σπιτι και εμεινα πισω οσο αναφορα τα bench και τα μονοβαθμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 10, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 αντε αν και ειναι δεν υπαρχει τιποτα να θαυμασουμε σε αυτο το αισθητικο χαλι Με αυτο το Phase ετρεξα ΟΛΑ τα bench που εχω postαρει με τον Venice θερμοκρασιες μετρημενες με CHY 700 (σαν του unseen) στο IHS του CPU Venice 3500+ @ ~3340-3360 @ 1.5x1.23%V idle -48.9 full load @ superpi 32mb πεφτει μεσα σε 1 λεπτο στο -44 και τερματιζει με ~ -43.6 μερικες πληροφοριες -------------------------- Aspera 1/3hp 3x120mm 220V (60-70 CFM each) R410 80cm flex Suction line HX ---> esdee design SF φιλτρο Condeser unseen Evap by 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούλιος 10, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 -44 σε full!!! Πολύ χαμηλά .. Καλά κρατάει τόσο καλά πια σε load το 410 και ιδιαίτερα με τόσο πολύ ρεύμα και mhz. Σε κανά CAAC που είναι σκέτα ατμοσίδερα δοκίμασες αυτό το σύστημα να μας πεις καμιά θερμοκρασία.Με το HX στο suction line που γράφεις περίπου πόσους βαθμούς κερδίζεις , έχεις υπολογίςει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 10, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από esdeeidle -48.9full load @ superpi 32mb πεφτει μεσα σε 1 λεπτο στο -44 και τερματιζει με ~ -43.6 να υποθεσω οτι μιλας κι εσυ για θερμοκρασια evap. Kι ο σολωνας -39 αν θυμαμε καλα εχει με τον venice του με 507.by the way θα σου πω εντελως φιλικα οτι αυτο που εφτιαξες το hx μπορει τωρα να σου δουλευει καλα αλλα σε λιγο καιρο θα αρχισουν τα προβληματα. Το φιλτρο δεν πρεπει να δουλευει με αρνητικες θερμοκρασιες εκτος αν εχει ειδικη ποιοτητα σιλικας. Βεβαια μπορεις να το αλλαζεις καθε εξαμηνο αλλα αυτο δεν ειναι λυση. Απο την αλλη σιγα που θα το κρατησεις ενα εξαμηνο... μαλλον θα το διαλυσεις για φτιαξεις κατι αλλο και μετα κατι αλλο και παει λεγοντας... εχεις μπει κι εσυ στο τριπακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 10, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Ρε Βάγγο μιά χαρά είναι το μονοβάθμιο . Όταν σου έρθει η όρεξη κόψε και ένα κουτάκι πλέξι - αλουμίνιο , και τελείωσες. Και symbian τηλεφωνάκι βλέπω . . . Ωραίος ωραίος . . Κανα ngange game περνάμε περνάμε ? . Έχω ένα benchmark για symbian κινητά έτσι για να έχεις να κάνεις κάτι στην δουλειά Χρήστο εγώ μια μέρα θα τα βροντήξω όλα και θα πάω να μέινω ησυχα σε ένα νησι με την κοπέλα . Ούτε r507 ουτε 2-2-2-5 ουτε vcore ούτε τπτ :P:P:P . Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 10, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unseen να υποθεσω οτι μιλας κι εσυ για θερμοκρασια evap. Kι ο σολωνας -39 αν θυμαμε καλα εχει με τον venice του με 507. Αρχική απάντηση από esdeeθερμοκρασιες μετρημενες με CHY 700 (σαν του unseen) στο IHS του CPU και αμφιβαλω αν παταγε και τοσο καλα Αρχική απάντηση από unseenby the way θα σου πω εντελως φιλικα οτι αυτο που εφτιαξες το hx μπορει τωρα να σου δουλευει καλα αλλα σε λιγο καιρο θα αρχισουν τα προβληματα. Το φιλτρο δεν πρεπει να δουλευει με αρνητικες θερμοκρασιες εκτος αν εχει ειδικη ποιοτητα σιλικας. Βεβαια μπορεις να το αλλαζεις καθε εξαμηνο αλλα αυτο δεν ειναι λυση. τα ξερω αυτα περι φιλτρου αλλα ειναι αστειο τελικα (γιατι παραξενευτικα απο την παρατηρηση σου και ψαχνομουνα να δω τι ενοουσες!) το πως φαινεται στην photo το φιλτρο φενεται λες και ειναι στην επιστροφη, παρε μια πανοραμικη για να δεις πως ειναι πραγματικα Αρχική απάντηση από unseenΑπο την αλλη σιγα που θα το κρατησεις ενα εξαμηνο... μαλλον θα το διαλυσεις για φτιαξεις κατι αλλο και μετα κατι αλλο και παει λεγοντας... εχεις μπει κι εσυ στο τριπακι... ασχημο τρυπακι ... θα καταλαβεις σε λιγο καιρο, και εχω αρχησει και τις κακες παρεες εδω στην Ηλιουπολη Αρχική απάντηση από crmaris -44 σε full!!! Πολύ χαμηλά .. Καλά κρατάει τόσο καλά πια σε load το 410 και ιδιαίτερα με τόσο πολύ ρεύμα και mhz. Σε κανά CAAC που είναι σκέτα ατμοσίδερα δοκίμασες αυτό το σύστημα να μας πεις καμιά θερμοκρασία.Με το HX στο suction line που γράφεις περίπου πόσους βαθμούς κερδίζεις , έχεις υπολογίςει; δεν το εχω δοκιμασει για να ειμαι ειλικρινης και δεν ξερω ποσο κερδιζω δυστηχως παει καλα παντως για μονοβαθμιο οντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 10, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Ρε Βάγγο μιά χαρά είναι το μονοβάθμιο . Όταν σου έρθει η όρεξη κόψε και ένα κουτάκι πλέξι - αλουμίνιο , και τελείωσες. Και symbian τηλεφωνάκι βλέπω . . . Ωραίος ωραίος . . Κανα ngange game περνάμε περνάμε ? . Έχω ένα benchmark για symbian κινητά έτσι για να έχεις να κάνεις κάτι στην δουλειά Χρήστο εγώ μια μέρα θα τα βροντήξω όλα και θα πάω να μέινω ησυχα σε ένα νησι με την κοπέλα . Ούτε r507 ουτε 2-2-2-5 ουτε vcore ούτε τπτ :P:P:P . δεν τα παω καλα με τα κουτια - case mods ετσι θα μεινει μεχρι να το διαλυσω, αν και το συγκεκριμενο το εχω συμπαθησει Χρειαζομαι και εγω επιγοντος διακοπες ... εχω κουραστει πολυ φετος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.