Daywalker Ιούνιος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αντε να δωσουμε την παλια πατατα να παρουμε φρεσκο και καλο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούνιος 4, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 συμφωνο με τον Κοπριτη για το mpx220 ειναι πολυ δυνατο εεεε κινητο-pc(o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 4, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Παίδες κανονίζουμε καμιά ομαδική :P ή δεν θα μας κόψουν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Στο λέω γιατί δουλεύω στον γερμανό και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 4, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 19:54] Στο λέω γιατί δουλεύω στον γερμανό και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα Όπα σόρρυ μαν,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει και αλλού,άντε σε κάποιο VODAFONE κατάστημα, 99% θα υπάρχει,εδώ στην Καλαμάτα υπάρχει ;) Μία ερώτηση για σένα φίλε nobig,σε σας στα "γνωστα" καταστήματα κινητών κλπ. με μία ομαδική αγορά, κόβετε τιμή ή όχι,και αν ναι από τα πόσα κομμάτια κατεβαίνει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Ιούνιος 4, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 καμια σχεση!!! δεν κανει 350!!! το εψαχνα και εγω αλλα μολις ειδα την τιμη..... 475 ευρα ολοκληρα. Ασε καλυτερα.... Και εγω για φτηνο εψαχνα αλλα μαλλον θα βρω κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 4, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από <hrpn> [Σήμερα, στις 22:03] καμια σχεση!!! δεν κανει 350!!! το εψαχνα και εγω αλλα μολις ειδα την τιμη..... 475 ευρα ολοκληρα. Ασε καλυτερα.... Και εγω για φτηνο εψαχνα αλλα μαλλον θα βρω κατι αλλο. Που το είδες αυτό,μήπως στην τιμή που είδεσ περιλαμβάνετε και memory stick ή καλόδιο USB ή άλλα περιφεριακά????? Για κοίτα πάλι, και ρίξε μια ματιά στο Link που δίνω παραπάνω να δεις υπάρχουν για το ίδιο κινητό 4 διαφορετικές τιμές,αλλά στο κάθε link υπάρχουν και extra το πρώτο πρώτο δεν έχει τπτ extra γι'αυτό και πάει 351 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Δεν ξέρω τι παίζει με ομαδική αλλά μπορώ να μάθω. Όσο για βοντα δεν γνωρίζω. Εμένα με ενδιαφέρει το mpx220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από nobig Δεν ξέρω τι παίζει με ομαδική αλλά μπορώ να μάθω. Όσο για βοντα δεν γνωρίζω. Εμένα με ενδιαφέρει το mpx220 too buggy το mpx...μακρυά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 5, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Ρε παίδες για να είμαστε μέσα και για να μην λέει ο καθένας μας ότι θέλει χωρίς να είναι 1000% σίγουρος, να πάει όποιος ενδιαφέρετε, στα μαγαζιά της πόλης του να ρωτήσει Να έχουμε στάνταρ τιμές:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 7, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Επισκεψου το www.myphone.gr και δες το forum για τα sony erricson...(πρεπει να εχεις κανει log in για να εμφανιστει)Γενικα το κινητο ειναι πολυ καλο και αυτο που ξεχωριζει ειναι η πολη καλη ποιοτητα των φωτογραφιων...εχει αισθητητρα 2.0 mp cmos Αν θες την αποψη μου ΜΗΝ το παρεις VL διοτι θα εχει κλειδωμενα καποια πραγματα (πχ ringtones mp3) και θα σου δεσμευσει και καποια κουμπια για αμεση προσβαση στις υπηρεσιες του.Απο τιμες δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο ακομα αλλα υπολογιζω το unbranded να πηγαινει μεταξυ 350-400 ευρωΣτα θετικα του για μενα ειναι η καμερα, το ραδιοφωνο (με rds παρακαλω) η αυτονομια που απο οτι εχω διαβασει ειναι αρκετα καλη για τοσα που προσφερει, το πακετο προσφερει ολα οσα θα χρειαστει απο μαμα --->καλωδιο συνδεσης ακουστικα κλπ και η αρκετα καλη αναπαραγωγη mp3Στα αρνητικα το οτι δεν ειναι 3g( δεν με πολυ ενδιαφερει ετσι κι αλλιως) και οτι χρησιμοποιει memory stick τα οποια και ακριβα ειναι και θεο αργα σε σχεση με αλλες υλοποιησεις.Παρτε και ενα review με μπολικες φωτοhttp://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k750-en.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Ιούλιος 3, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Παιδία το έχω από την τρίτη το κινητό απλός μ@μ@ε1. Τα έχει όλα στο πακέτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 4, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Κορυφαία συσκευή το K750 σε μη-symbian. Και έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: ΔΕΝ είναι Nokia, που σημαίνει περισσότερο ορθολογική και λιγότερο "κοριτσίστικη" λογική στη σχεδίαση και στα features. (Μην πέσετε να με φάτε, κι εγώ το 6230 έχω... Το θέλει κανείς?)Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υποστηρίζει την εγκατάσταση Java μέσω του Memory stick (και δε σε υποχρεώνει να έχεις bluetooth dongle).Το Πλαίσιο αν θυμάμαι καλά το έδινε 380. Πολύ καλύτερο από 6230i, η Siemens δεν προσφέρει κάτι αντίστοιχο, ενώ σε Motorola και Samsung δε θα κοίταζα λόγω προβλημάτων συμβατότητας/υποστήριξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 4, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Απλα best value of money Μπορει να μην ειναι 3G ουτε smartphone αλλα με τα $ που ζηταει δινει παραπολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 4, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Eιναι οντως κορυφαιο κινητο για τα λεφτα του.Ηταν να το παρω πριν λιγες μερες αλλα προτιμησα το 6230i επειδη ειμαι ''κολλημενος'' με την λειτουργικοτητα της Νοκια και εχω προβλημα με οποιαδηποτε αλλη μαρκα.Εχω την εντυπωση παντως πως την καλυτερη οθονη εξακολουθει να την εχει το sharp gx30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούλιος 4, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Ρε παίδες πόσο πάει τελική τιμή εσείς που το έχετε πάρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 4, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από morius Ρε παίδες πόσο πάει τελική τιμή εσείς που το έχετε πάρει; http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=k750&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page= Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιούλιος 10, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 εχει ηχο κλειστρου ή οχι?μαλλον θα ειναι το νεο μου κινητο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 11, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Παιδες...το ειδα πριν λιγες μερες και εχει πολυ καλη φωτο...Δηλαδη σε σχεση με το S700 που το συγκρινα ειναι καπως καλυτερο!Ειναι καλο αλλα αν η οθονη ηταν λιγο μεγαλυτερη θα ηταν τελειο!Κανει 390 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 28, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 το κινητο ειναι ΦΟΒΕΡΟ το εχω δει και εγω.. εχει πολυ καλη φωτο και καλη οθονη (αν και το gx 30 σαν να χει καλυτερη) edv pantvw kanei 350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.