Jump to content

SonyEricsson K750i τα φώτα σας

morius

Recommended Posts

Θέλω την γνώμη σας για το SonyEricsson K750i

Παίδες ετοιμάζομαι για καινούριο κινητό, δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά και βρήκα το Κ750i, γενικά από τα χαρακτηριστικά που λέει ότι έχει ακούγετε τέλειο, αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Το έχει κανείς,να μου πει εντυπώσεις?????

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 22:33]

ΠΟλύ καλό φαίνεται...αλλά που το βρήκες και πόσο?

Αρχική απάντηση από Ζul [Σήμερα, στις 22:33]

δεν το ξερω αλλα φαινεται ωραιο.ξερεις ποσο εχει?

Λοιπόν απ'ότι έχω ακούσει από φίλους κυμαίνετε στην τιμή των 300 η σκέτη συσκευή και 350 με VodafoneLive, χωρίς να το έχω διασταυρώσει:happy:

Όσον αφορά το που, στην Vodafone ή στον Γερμανό ή οπουδήποτε αλλού, έχει κυκλοφορήσει κανονικά.

Δεν σας φαίνονται λίγα τα για τέτοιο κινητό?????

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 22:57]

Παίζει να είναι best buy στη τιμή του...

Είδες φίλε;)

Τώρα μπορεί να πουν κάποιοι Λαμπίτες ότι καλύτερα να πάρω 3G αλλά σκέφτηκα ότι τα 3G είναι νέα στην αγορά και όχι πολυδοκιμασμένα σε αντοχή,αξιοπιστία κλπ. ενώ στο συγκεκριμένο κινητό η SonyEricsson έχει δοκιμάσει το Κ700 άρα θα έχει πολλά θετικά, αναβαθμησμένο τελίως από το Κ700 + τα extra που έχει;)

Ακούω γνώμες:T:

Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 23:00]

Αποκλείεται να κάνει 350ε.Σε περοδικό που διάβασα που το είχε review,έλεγε ότι κάνει 440ε(συσκευή)

Κοίτα λίγο εδώ φίλε daospi,υπάρχουν διαφορετικές τιμές για το κάθε ένα,εξαρτάτε τι είδες εσύ ;)

Παιδες εγώ έχω το Κ700 και μια μέρα που μπήκα στο site της Εricsson και το πρώτο είδα με εντιποσίασε και πείρα τηλέφωνο την Εricsson και μου είχε πει ότι θα βγεί στην αγορά αυτό τον καιρό και η τιμή του θα είναι όσο του Κ700, άρα μάλλον με βλέπω να πουλάω το δικό μου.

Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 23:12]

Στο γερμανό δεν υπάρχει 1000%

Γιατί το λες είδεσ στο site?????

Κοίταξα και εγώ,δεν υπάρχει αλλά έτσι μου είπαν,γιατί απο την Vodafone σας χαλάει:p

Καλο ρε παιδια το K750

πραγματικα, φαινεται πληρες...

ειναι και αξιοπιστο εαν κρινω απο τους προκατοχους του

αλλα με τα ιδια λεφτα

χτυπατε αυτο εδω

χωρις συμβολαια και voda live κτλ...

και οπως και να το κανουμε, αλλη φαση τα windows smartphone....;)

Παιδες και εγώ σαν κάτοχος k700i [σκετη συσκευή αγορασμένο] , πιστεύω πώς το k750 θα είναι λέιαν επιεικώς το πιο ολοκληρωμένο non symbian phone , και σε τιμή που σκίζει .

Παρεπιμπτώντος πουλάω το k700i :hehe: 6 μηνών .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.