jpavly Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 Εχθές και σήμερα παρατηρήθηκε ένα παλαιό πρόβλημα με τις νέες απαντήσεις.Αρχική σελίδα 485 νέες απαντήσεις, μετά το κλικ εμφανίζει 6-7.Mozilla Firefox 1.0.4, WinXP Pro SP2.Ξέρω ότι υπήρχε τέτοιο thread στο παρελθόν, αλλά δεν το βλέπω.. (διαγράφηκε?)Αν τυχόν υπάρχει και δεν το βρήκα, παρακαλώ το administration να διαγράψει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Ιούνιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Same here. Είχα να μπω δυο μερούλες και χθες από τις 1200 απαντήσεις μου εμφάνισε μία σελίδα.Firefox 1.0.3, WinXp Pro, SP1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Το ιδιο και εμεναMozilla Firefox 1.0.4, WinXP Pro SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιούνιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Εμένα κάποιες φορές ενώ υπάρχουν νέες απαντήσεις μου λέει ότι:Η αναζήτησή σας δεν επέστρεψε κανενα αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Όταν πάτε στις νέες απαντήσεις και σας πει ότι δεν έχετε νέες απαντήσεις ή εμφανίσει πολύ λίγες, θα δείτε ότι εκεί που λέει "Η τελευταία σας επίσκεψη ήταν: ..." γράφει εκείνη την ώρα και όχι την τελευταία σας επίσκεψη. Νομίζει δηλαδή ότι μπήκατε εκείνη την στιγμή στο site και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει και "μετράει" απαντήσεις...Δεν ξέρω αν με καταλάβατε... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Όταν πάτε στις νέες απαντήσεις και σας πει ότι δεν έχετε νέες απαντήσεις ή εμφανίσει πολύ λίγες, θα δείτε ότι εκεί που λέει "Η τελευταία σας επίσκεψη ήταν: ..." γράφει εκείνη την ώρα και όχι την τελευταία σας επίσκεψη. Νομίζει δηλαδή ότι μπήκατε εκείνη την στιγμή στο site και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει και "μετράει" απαντήσεις... Δεν ξέρω αν με καταλάβατε... :...: αυτό ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αυτό το bug μου την είχε δώσει παλιότερα καθώς μου το έκανε πάρα πολύ συχνά... Ωστόσο μετά ανακάλυψα την ύπαρξη του κουμπιού "νέα θέματα" που εμφανίζει τις απαντήσεις που έγιναν στη χρονική περίοδο που του ορίζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 5, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Όταν πάτε στις νέες απαντήσεις και σας πει ότι δεν έχετε νέες απαντήσεις ή εμφανίσει πολύ λίγες, θα δείτε ότι εκεί που λέει "Η τελευταία σας επίσκεψη ήταν: ..." γράφει εκείνη την ώρα και όχι την τελευταία σας επίσκεψη. Νομίζει δηλαδή ότι μπήκατε εκείνη την στιγμή στο site και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει και "μετράει" απαντήσεις...Δεν ξέρω αν με καταλάβατε... :...: Όταν επιστρέφω κάθε απόγευμα από τη δουλειά συνήθως υπάρχουν 400-500 απαντήσεις. Δεν έχω μπει εν τω μεταξύ. Και ενώ εμφανίζει ότι υπάρχουν τόσες νέες, μετά το κλικ βγαίνουν πολύ λίγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 To παθαινω και εγω με ΙΕ που και που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Πρόβλημα και εδώ με τις νέες απαντήσεις...μόνο 1 μου έβγαλε...Mozilla Firefox 1.0.4, WinXP Home SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Μια απο τα ιδια... Εμενα δεν εμφανιζει κανενα... Η μονη λυση ειναι το κουμπι "νεα θεματα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 7, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Another one bites the dust...One more time...Please don't go...Όχι, δεν ακούω μουσική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούνιος 10, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Το πρόβλημα έχει καταντήσει εκνευριστικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Το πρόβλημα έχει καταντήσει εκνευριστικό... και πολύ μάλιστα....ακόμα και με ie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.