ergotelis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 Καλησπέρα παιδιά,συναρμολόγησα ένα PC με asus 478 socket motherboard,celeron 2,66 και κάρτα γραφικών club 3d mx440.Το Pc όμως όταν το ανοίγω παίρνει ρεύμα κανονικά,δουλεύουν τα ανεμιστηράκια όλα ακούγεται ένας θόρυβος από τον σκληρό δίσκο και μετά τίποτα.Η οθόνη δε παίρνει σήμα,είναι σαν να την έχω κλειστή. Ένα κίτρινο λαμπάκι ανάβει κάτω δεξιά όπως βλέπουμε το ΜΒ,αλλά δε ξέρω αν είναι για μήνυμα σφάλματος η όχι.Το cd-rom/σκληρός δίσκος,cpu αν δε κάνω λάθος είναι οκ,επίσης η RAM δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ,καινούργια από μαγαζί.Το ΜΒ και την κάρτα γραφικών δεν είχα χρόνο να τα δοκιμάσω σε άλλο pc,πάντως σαν να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών.Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι από το ΜΒ?Γιατί την κάρτα γραφικών την τεστάρω πιο εύκολα και αντικαθίσταται επίσης πιο εύκολα,αλλά το ΜΒ θέλει μια ιστορία,και έχουμε τώρα εξεταστική!!!! Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω?Σόρυ για τις νουμπίστικες ερωτήσεις αλλά ρωτάω λόγω έλλειψης χρόνου να το ψάξω προς το παρόν,να ακούσω θέλω καμιά γνώμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιούνιος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Δοκίμασε με μια άλλη vga αν και δεν νομίζω οτι φταίει η κάρτα. Η ψύχτρα δες πατάει καλά στη cpu. Έχεις δουλειά πάντως πρέπει να κάνεις αρκετές δοκιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή με συνδεδεμένα μόνο τηvga και τις μνήμες μήπως έχεις βάλει κανένα καλώδια ανάποδαστους controlers και σε μπλοκάρει από κει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.