Cronogr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 3erei kaneis kana mirc client gia to suse 9.3 ??? Plz dwste kana link episis kati akoma pws sto kalo allazw se ellinika sto suse Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Βασικά δεν υπάρχει mirc client. To mIRC είναι ένας (ο συντριπτικά συμαντικότερος) από τους χιλίαδες IRC client. Για linux θα πρέπει απλά να βρεις έναν IRC client για linux.Δεν έχω να σου προτείνω κανένα αλλά ως irc-akias μου την δίνει όταν γίνεται αυτό το μπέρδεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiroi_Kumo Ιούνιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 BitchX (πλάκα κάνω, είναι μόνο command line, θα φας φρίκη) XChat. http://www.xchat.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Cronogr 3erei kaneis kana mirc client gia to suse 9.3 ??? Plz dwste kana link episis kati akoma pws sto kalo allazw se ellinika sto suse Γλιτώνεις την παρατήρηση για τα ελληνικά επειδή είσαι σε linux:p Λοιπόν: στο kde (που πιθανότατα έχεις) υπάρχει ένα που λέγεται ksirc ή κάπως έτσι, και ψιλομοιάζει με το mirc οπότε δε θα σε δυσκολέψει. Για ελληνικά, δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Ιούνιος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 19:27] Βασικά δεν υπάρχει mirc client. To mIRC είναι ένας (ο συντριπτικά συμαντικότερος) από τους χιλίαδες IRC client. Για linux θα πρέπει απλά να βρεις έναν IRC client για linux. Δεν έχω να σου προτείνω κανένα αλλά ως irc-akias μου την δίνει όταν γίνεται αυτό το μπέρδεμα Δε μπευρδεύτικα απλά έγραψα "M"irc καταλάθος αν ειχα άγνια δε θα είχα προσθέσει την λέξη client anyway ευχαριστω παιδιά παω να το ψαξω και θα σας πω αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.