Jump to content

περι ΨΥΚΤΡΑΣ P4 3.06 >> help

makio

Recommended Posts

πριν 2 μερες μου εστειλαν απο Γερμανια τον Ρ4 3.06 μεσα σε κουτι απο 2.66...

μιας και δεν εχω ...γνωριστει ξανα με τον κυριο ! μπορει καποιος να μου πει αν η ψυκτρα του ειναι ιδια με τα αλλα μοντελα (πχ 2.6 ,2.8) ? ? ? ( -η ψυκτρα που σταλθηκε μαζι ειναι ιδια (αλουμινιο) με του 2.4 που εχω αυτη τη στιγμη πανω στο μηχανημα- )

-εψαξα στην ΙΝΤΕΛ αλλα το μονο που καταφερα ηταν να μου σπασουν τα νευρα

edit> αναφερομαι στον p4 3.06 512/533fsb.

Αρχική απάντηση από makio

πριν 2 μερες μου εστειλαν απο Γερμανια τον Ρ4 3.06 μεσα σε κουτι απο 2.66...

μιας και δεν εχω ...γνωριστει ξανα με τον κυριο ! μπορει καποιος να μου πει αν η ψυκτρα του ειναι ιδια με τα αλλα μοντελα (πχ 2.6 ,2.8) ? ? ? ( -η ψυκτρα που σταλθηκε μαζι ειναι ιδια (αλουμινιο) με του 2.4 που εχω αυτη τη στιγμη πανω στο μηχανημα- )

περιεγραψε μας την ψυκρα που λες....

-εψαξα στην ΙΝΤΕΛ αλλα το μονο που καταφερα ηταν να μου σπασουν τα νευρα

η ψυκτρα ειναι η γνωστη τετραγωνη που ερχεται με ολους σχεδον τους Ρ4 σε 478 σοκετ (αλουμινιου)

τελικα ειδα πριν λιγο σε σαιτ (γουγλε) οτι ο 3.06 εχει ψυκτρα με χαλκο στη βαση......χμμμμ

(μαλλον θα μαθω μερικα γερμανικα καντηλια ........)

η ψυκτρα ειναι η γνωστη τετραγωνη που ερχεται με ολους σχεδον τους Ρ4 σε 478 σοκετ (αλουμινιου)

τελικα ειδα πριν λιγο σε σαιτ (γουγλε) οτι ο 3.06 εχει ψυκτρα με χαλκο στη βαση......χμμμμ

(μαλλον θα μαθω μερικα γερμανικα καντηλια ........)

αυτο ηθελα να σου πω

η νεα ψυκτρα εχει χαλκινο κεντρο και γυρο γυρο φινς επομενος μεγαλονει το εμβαδο για την απαγογη θερμοτιτας

το θεμα ειναι οτι ο γερμαναρας εστειλε μια κ010ψυκτρα που βρηκε μπροστα του και οχι τη μαμησια

negative απο μενα - κλεινω κι επανερχομαι

το cpu που πηρες αν ειναι πρεσκοτι δεν θα αντεξη...............

εδω δεν αντεχει με την στοκ.

αν ειναι παρε αλλη η πες να στην αλλαξη

ισως να εισαι στο οριο με αυτη την ψυκτρα........... καλητερα παρε μια κενουρια, για να γλιτοσεις τα χειροτερα

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ισως να εισαι στο οριο με αυτη την ψυκτρα........... καλητερα παρε μια κενουρια, για να γλιτοσεις τα χειροτερα

μπαα - τωρα παει- πηρα την κρυαδα μου ,τελος

ετσι κι αλλιως εχω ψυκτρα (Tt kati 12?) εδω κι ενα μηνα ,αλλα θελει λυσιμο η μομπο και βαριεμαι !!

οσον αφορα το λινκ - οι μετρησεις εγιναν με 2.4 απλα και μονο για το τεστ και οχι με 3.06

αν λοιπον σε στρεσαρισμα εφτασε 68 (?) τοτε με τον 3.06 που θα φτασει?

το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να τον δοκιμασω αμεσα........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.