Jump to content

Πεθανε ο RAPTOR (Λαθος Διαγνωση!)

SlotKiller

Recommended Posts

Εκει που εψαχνα να βρω που ειναι σταθερος ο υπολογιστης μετα τις ζεστες που επιασαν, αφου κατεληξα σε cpu με το snm, πηγα να βρω ποσο ρευμα θελουν τα tccd για να τρεξουν εκει που ηθελα με το Memtest του DFI.... αφου ειναι ΟΛΑ οκ, παω να μπω στα windows παλι, αλλα ξαφνικα δεν μπουταρε......

κανω ρεσταρτ και ΔΕΝ ΒΕΛΠΩ ΤΟ ΡΑΠΤΟΡ

Load Optimized Default λοιπον και ξαναπροσπαθω..... τιποτα

χαμηλωνω ανεμηστηρες και αποσυνδεω τους αλλους σκληρους να ακουω τι κανει ο ραπτορ..... Με το που παιρνει ρευμα,,, γυρναει, και καμια φορα ακουγεται και λιγο η κεφαλη, αλλα μεχρι εκει.... δεν αναγνωριζεται απο βιος, ειτε με τη μια, ειτε μετα απο 15" ψαξιματος..........

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????

Δικαιουμε DATA RECOVERY?

Δειτε και αυτο: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16210 και βοηθηστε με!!! :help: :help: :help: :help:

Ευχαριστω για την απαντηση Root, αλλα καπου θυμομουν οτι ειχα διαβασει κατι τετοιο για τους Raptor.... anyway... θα παρω τηλεφωνο το eshop τωρα να δω τι θα μου πουν...

Περιεργο παντως.... εχει ξανατυχει σε κανενα το ιδιο φαινομενο?

:hmm: :hmm: Καποιο DFI Θα φυγει απο το ΠΑΡΑΘΥΡΟ :rant:

ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΡΑΠΤΟΡ (κακο σκυλι....) απλα το DFI αρχισε να σοζει στο bios ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ηθελε.... Δε μπορειτε να φανταστειτε τι τρελα σετινγκς βρηκα αντι των αποθηκευμενων μου οταν πηγα να κανω reload, Μεχρι και Password μου ζητησε μια φορα....... μεχρι που εφαγε CCMOS και εστρωσε προς το παρον... Το εχω ικανο να εριξε κανενα 120 στα SATA και να τρελαθηκαν........ :o:weep:

:sorry:

Φωτια στα σπιτια της DFI...

Chill..... κι εμενα αρχικα αμα εκανα @@διες με το bios στην αρχη, (που "ψαχνομουνα" να δω που τρεχουν οι μνημες/cpu) μου εχανε τους σκληρους και τους ξαναεβρισκε μετα απο clearcmos.

Βεβαια τις ταρζανιες με το password δεν μου τις εκανε ομολογουμενως...

Το τρελο ειναι οτι εκανα και Load optimized defaults... και οτι αν ειχε PCIe πανω απο 100 θα μου εβγαζε τα ματια και θα το προσεχα, μεχρι που το ειδα στο 117 οταν εκανα reload ενα bios το οποιο ειχε fsb@474 και αλλαααα πολλυυυυ κουλα........

μα να κανω save timings και στο καπακι να ζηταει κωδικο? δε παμε καλα....

ΑΑΑ και ξεχασα να πω... με το που εκανα CCMOS τις επομενες 5-6 φορες ΔΕΝ ΕΣΩΖΕ ΤΟ BIOS ME ΤΙΠΟΤΑ.... αλλο κουλο κ αυτο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.