Cyan_lio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 Παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας... Εχτές κάηκε ο υπολογιστής ενός φίλου μου (PIII 1.0Ghz) και μετά από τις κλασικές δοκιμές κατέληξα οτι τα εφτυσε η motherboard.... Επειδή δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή χρήματα για αναβάθμιση και επείγεται, θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε κάποιο μαγαζί οπου θα έβρισκα έστω και μεταχειρισμένη (δε με πειράζει καθόλου) μια motherboard για να κάνω τη δουλειά μου.... Αν πάλι κάποιος από εσάς έχει κάποια motherboard για πούλημα, ας μου στείλει ένα pm για να επικοινωνήσουμε... Σας ευχαριστώ πολύ!!!
MasterDAL Ιούνιος 3, 2005 #2 Ιούνιος 3, 2005 Στο μοναστηράκι υπάρχει ένα μαγαζί για αυτές τις δουλειές. Δεν θυμάμε πως λέγετε, αλλά με λίγο ψάξιμο θα το βρεις. Είναι στον πρώτο όροφο παλαιάς οικοδομής και στην είσοδο έχει κάτι σαν βιτρίνα. Είχα πάρει από εκεί εκτώς των άλλων και ένα on-line ups σε πάρα πολύ καλή τιμή. Πάντως υπάρχει και το www.fleamarket.gr
totally_wired Ιούνιος 3, 2005 #3 Ιούνιος 3, 2005 Γενικά αρκετός κόσμος ψάχνει socket370m/b's.Στο fleamarket εάν βρείς θα παίζει από 30-40.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.