dfragos Ιούνιος 3, 2005 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από pcfreak Βρε πολλοι κολομπαιοι μου μαζευτηκατε...Ειπαμε....Κεφαλονια πηγε ο Dag οχι Ληξουρι Μπα, εγώ από τους απέναντι είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 3, 2005 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Γεια σου ρε Dag!!Aν και πρεπει να αλλαξεις το ονομα σου σε "θεια Λενα"!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 3, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:52] Γεια σου ρε Dag!!Aν και πρεπει να αλλαξεις το ονομα σου σε "θεια Λενα"!!!! Oxι βρε...θα το κάνω "θεία Ολγα" :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2005 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos Τώρα εξηγείται, ώστε είσαι Κολομπαίος. Ουυυστ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούνιος 3, 2005 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από FOTDAV3 οριστε παρτε μια κ απο εμενα ειμαστε ληξουριωτες και περηφανοι Φαίνεται ότι είσαι κολομπαίος! Δεν βάζεις link από το PC σου... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 3, 2005 Author #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 :laughing: :laughing: Ελιωσα στα γέλια ......:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Ιούνιος 3, 2005 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos [Χθες, στις 23:23] Φαίνεται ότι είσαι κολομπαίος! Δεν βάζεις link από το PC σου... :devil: ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.