Dagalidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 Μιας και η δουλειά μου έχει πάρα πολλά ταξίδια στα ποιό απίθανα μέρη της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, και αφού η μηχανούλα μου (NIKON D-70) είναι ο πιστός μου σύντροφος από εδώ και πέρα.... είπα να σας παρουσιάσω τα χρονικά του ταξειδιού με ενδιαφέρουσες Φωτογραφιούλες.... Το σημερινό μας ταξίδι έχει ώς προορισμό την Κεφαλλονιά. Θα ξεκινήσουμε από την Κυλλήνη με προορισμό τον Πόρο - ΑΙΝΟΣ (1450 μέτρα υψόμετρο) - Σάμη - Πάτρα... Θα παρακαλέσω όλους εσάς που θα λάβετε μέρος (νοητά) σε αυτό το ταξίδι να μην απαντήσετε μέχρι να δείτε την λέξη - Τ Ε Λ Ο Σ - έστι ώστε να αποφύγουμε τα ενδιάμεσα Post... Aρχή λοιπόν από το λιμάνι της Κυλλήνης & ώρα 7:00 πμ... Περιμένοντας να φτάσει η ώρα της αναχώρησης (7:30) ας ρίξουμε μιά ματιά στο λιμάνι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Δε λέει και πολλά σαν λιμάνι αλλά πάντα όλο και κάτι ενδιαφέρον μπορείς να βρείς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Να και οι ψαράδες μας, έτοιμοι για δράση αφού πρώτα ετοιμάσουν τα δύχτια τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Η ζωή εδώ έχει τους δικούς της ρυθμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Δε σας κρύβω ότι παρακολούθησα όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας των δυχτιών... Πολύς κόπος βρε παιδί μου αυτά τα δύχτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Ομως η ώρα περνά και θα πρέπει σιγά - σιγά να πάμε προς το καράβι που θα μας μεταφέρει απέναντι.. (Κεφαλλονιά)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Ωπα.... Κάναμε λάθος και λίγο έλειωψε να πάμε Ζάκυνθο.... Αυτό είναι το καράβι που θα μας πάει στον προορισμό μας... (ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ). Τα είσητήρια στο χέρι και φύγαμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Είναι 7:30 πμ και φυσικά μετά από ένα ξενύχτι στα Forum νομίζω ότι αυτό που μένει είναι να βρούμε μία θέση για να την πέσουμε.. :zzz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Μετά από περίπου 3 ώρες ταξιδιού επιτέλους φτάσαμε τον ΠΟΡΟ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Το καράβι μας μπαίνει στο λιμάνι και είμαστε έτοιμοι προς αποβίβαση....:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Μικρό το λιμανάκι του Πόρου αλλά όμορφο.... Δε συμφωνείτε ? :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Να και μία γενική του Λιμανιού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Είναι η ώρα 11:45 και όπως ξέρετε είναι ώρα να καβατζάρουμε μια φραπεδιά για τον δρόμο μας.... Νομίζω αυτό το μαγαζάκι είναι ότι πρέπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Χεχεχε... Ορίστε και ο φωτογράφος του ταξιδιού μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Λοιπόν έχουμε όλα τα εφόδια που χρειαζόμαστε (Φραπέ - Νερό - Κρουασάν - Τσιγαράκια) και είμαστε έτοιμοι να χεραιτήσουμε τον Πόρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Υπήρχε αρκετή κίνηση στο δρόμο και μας καθυστέρησε λιγάκι, αλλά δε πειράζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Στο ταξίδι μας αυτό έχουμε τραβήξει πάνω από 250 φωτογραφίες και όπως καταλαβένεται θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν ποιό περιληπτικός..... Αρχίσαμε την ανώμαλη ανάβαση του ΑΙΝΟΥ και ξαφνικά μας προέκυψε πρόβλημα σοβαρό... Η ώρα είναι περίπου 12:20 και πρέπει να βρούμε εναλλακτική όδευση για την κορυφή... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Πάμε να φύγουμε πρωτού μας πλακώσει.... :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι.... Ελπίζω να μην φάγατε πολύ γιατί ο δρόμος μας θα είναι κομμάτι δύσκολος και αρκετά επικύνδυνος από την πλευρά που θα κάνουμε την ανάβαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 2, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Δεν ήταν λίγες και οι φορές που βρήσκαμε ολόκληρα δένδρα και βράχους να κλείνουν σχεδόν όλο το δρόμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.