Hawk1416003173 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 Καλησπερα,ψαχνω για ενα dvd-rom που να μην εχει (προβλημα) στην αναγνωση cd,dvd για backup securom,safedisk,laserlok...και αν γινεται c1/c2/cu,PI/PO errors!!ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Τις περισσότερες φορές τα CD-recorders είναι καλύτερα κι απ' το καλύτερο reader σε τέτοιες περιπτώσεις... Διαβάζουν τα πάντα! Αν πάντως ξέρει κάποιος έστω και ένα που να αντιγράφει Starforce 3 να μου το πει κι εμένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 To Καλυτερο ειναι το Premium της Plextor και ακολουθει το Liteon Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 09:21] To Καλυτερο ειναι το Premium της Plextor και ακολουθει το Liteon Έτσι! Plextor. King of Quality. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Ιούνιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Δεν έχετε άδικο ρε παλικάρια αλλά το premium δεν διαβάζει DVD και είναι και λίγο υπερτιμημένο για αυτά που προσφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1416003173 Ιούνιος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Για τα Plextor το ξερω εχω τα px-716a,px-40ts,px-4220,αλλα για τα κλειδωμενα dvdχρειαζεται κορυφαιο dvd-reader,οποτε σε αγορα του premium παλι θα χρειαστωdvd-rom!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.