a4dtm Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 Ειμαι κατοχος της παραπανω συνδεσης και εχω την εξης απορια.Χρησιμοποιω γνωστο προγραμμα P2P και εχω δωσει στους αλλους χρηστες τα 128 που υποτιθεται οτι εχω για upload και εχω κρατησει τα 384 για download.Οταν ομως δινω με προγραμμα netlimiter τα 128 για upload εγω ποτε δεν μπορω να κατεβασω με 38 kbps.Οταν κοβω το upload τοτε ανεβαινει το download και κατεβαζω με 40 kbps.Πηρα τηλεφωνο τον ISP που εχω και μου ειπαν οτι δεν γινεται να εχω 128 για upload ταυτοχρονα και να κατεβαζω με τα 384.Ισχυει κατι τετοιο γνωριζει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Είναι το γνωστό θέμα με τα packets. Ψάξε όλο και κάπου θα το βρείς.Εάν στέλνεις απο ftp και σου στέλνει κάποιος ένα αρχείο από irc τότε θα δουλέψουν όλα στο μέγιστο. δηλαδή όλα εξαρτόνται από το πόσα bytes έχει το πακέτο που στέλνεις μιας και γίνεται control των πακέτων και όχι των bytes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Ιούνιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ Ειμαι κατοχος της παραπανω συνδεσης και εχω την εξης απορια.Χρησιμοποιω γνωστο προγραμμα P2P και εχω δωσει στους αλλους χρηστες τα 128 που υποτιθεται οτι εχω για upload και εχω κρατησει τα 384 για download.Οταν ομως δινω με προγραμμα netlimiter τα 128 για upload εγω ποτε δεν μπορω να κατεβασω με 38 kbps.Οταν κοβω το upload τοτε ανεβαινει το download και κατεβαζω με 40 kbps.Πηρα τηλεφωνο τον ISP που εχω και μου ειπαν οτι δεν γινεται να εχω 128 για upload ταυτοχρονα και να κατεβαζω με τα 384.Ισχυει κατι τετοιο γνωριζει κανεις? Οταν σου στέλνουν ένα πακέτο, πρέπει να στείλεις και εσύ ένα πακέτο επιβεβαίωσης ότι έλαβες αυτό που σου έστειλαν, ώστε να μπορέσει να έρθει το επόμενο. Ρύθμισε το upload από το Ρ2Ρ στα 10 Kb/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Ιούνιος 3, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Πακετα φανταζομαι οτι λετε τα αρχεια που γινονται shared? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 για να εχεις μαξιμουμ αποδοση ,υπαρχει ο αγραφος νομος του 80% upload της μεγιστης ταχυτητας σου. 80% x 12 ... =9.6 αν τα κανω καλα.Με ενα 9αρακι εισαι οκ...Η γραμμη σου δεν πρεπει να μπουκωνει.Χανεις downloading ταχυτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Πακέτα είναι το αυτά που στέλνει το pc σου. Μέσα στα πακέτα υπάρχουν (και) τα κομμάτια από τα αρχεία σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.