aristos87 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 Καλα σήμερα έγινε ένα απο τα πιο λολ σκηνικά που μου έχουν τύχει... Πάω που λέτε πρωι στουρνάρη να αγοράσω parts για να στήσω ένα pc γνωστού! Κλασικά θα γινόταν το γνωστό ντού στα stock να δούμε τι μπορούμε να γλιτώσουμε απο ... Πάω που λέτε στο stock του πλαισίου να δώ καμιά καρτούλα γραφικών.. είχε εκει το χάος με τις κάρτες και του λέω του τύπου να μου πεί ποια είναι καλήτερη.. μου λέει 5900ΧΤ 128ΜΒ στα 15 ΟΟοοοοΠααα λέω εδώ είμαστε!! "τύληξε την για το σπίτι" του λέω ... Οταν τελείωσα και τις άλλες αγορές ήρθα σπίτι... πέρνω την καρτούλα αρχίζω να την περιεργάζομαι και λέω δεν βάζω την ψύχτρα .......... και DOING!!!! ti 4200 ααααααααααα ρε πλαίσιο Καλά πίσω δεν την πάω σιγά 15 έδωσα αλλά κουβέντα να γίνετε.... Χαρά εγώ! Kαι όπα της!! Πλαίσιο rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Kαποιος θα εκανε την Ti4200 rma λογω ελλατωματικου fan ,αλλαξαν το fan με καποιο που ελεγε 5900ΧΤ και αυτοματα η καρτα υπερχρονιστηκε!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 ενα lada με σημα της BMW! σιγουρα απο rma θα ειναι... παντως το φανακι δε ειναι και αρκετα μεγαλο σε σχεση με τον πυρηνα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 Kαποιος θα εκανε την Ti4200 rma λογω ελλατωματικου fan ,αλλαξαν το fan με καποιο που ελεγε 5900ΧΤ και αυτοματα η καρτα υπερχρονιστηκε!!! :p ΛΟΛ είχαν άλλες 2 εκεί ακριβώς ίδιες στα 15 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ενα lada με σημα της BMW! σιγουρα απο rma θα ειναι... παντως το φανακι δε ειναι και αρκετα μεγαλο σε σχεση με τον πυρηνα ? Mια χαρά είναι.. τούμπανο τούμπανο!! Pure χαλκός Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 μπορει να ειναι ποιο παλιες που ξες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 αυριο θα παω και γω να τσιμπησω μια ιδια........μολις ετοιμαστει να μου την δωσει θα του πω βγαλε μου την ψυκτρα σε παρακαλω.........ε και μολις δω καμια μλκια απο κατω θα πεσει κραξιμο..........και ας εχει οσο κοσμο θελει μεσα.......ΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ....κοροιδευουμε τον κοσμακη που δεν εχει λεφτα και παει στο στοκ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Εντάξει με 15 αν είναι ΟΚ η κάρτα καλά είσαι για Ti4200 128MB... Έχει και μουράτη ψύχτρα, έ θα ανέβει και πολύ καλύτερα...Αλλά το εν λόγο μαγαζί δεν βάζει μυαλό με τίποτε μου φαίνετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 καλό είναι όμως να ξέρεις τι αγοράζεις και τι πουλάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Καλά μωρέ ούτος ή αλλος σε ένα pc γραφείου θα πάει που θα δουλεύει όλη μέρα word και excel... για 15 ευρώ δεν υπήρχε τπτ καλύτερο!! Σιγά που θα καθόμουν να δώ αν ότως είναι 5900ΧΤ για 15 που έδωσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 17:49] Σιγά που θα καθόμουν να δώ αν ότως είναι 5900ΧΤ για 15 που έδωσα!! αυτην ακριβως την λογικη εκμεταλλευονται τα καταστηματα στην ελλαδα.......και γενικα αυτη η αντιληψη μου την δινει στα νευρα......ετσι δεν παμε μπροστα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 αρίστο, δε λέω για σένα, εσύ καλά έκανες, αλλά δεν έπρεπε να σου πούνε ότι ήταν 5900 σε καμία περίπτωση. δηλαδή αν σου λέγανε ότι ήταν 4200 θα σε χάλαγε με 15 ευρώ? το θέμα όμως είναι να μη λέμε ό,τι να ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 2, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma αυτην ακριβως την λογικη εκμεταλλευονται τα καταστηματα στην ελλαδα.......και γενικα αυτη η αντιληψη μου την δινει στα νευρα......ετσι δεν παμε μπροστα.......... Ανάλογα τι θεωρείς σημαντικό ρε σύ!!! Εγώ πήγαινα να βρω μια φθηνή καρτούλα και αν έχει και παραπάνω επιδώσεις εντάξη να τη πάρω... είδα αυτή με 15 και την πήρα.. τι να κάθομαι να ψάχνω??! Είμαι σίγουρος οτι κανένας δεν θα το παρατηρούσε αυτό μέχρι και την στιγμή να την στίσει πάνω στο pc! Οντως μεγάλη κατάντια αυτό αλλα τώρα τι να κάνω? Να τους τη πάω πίσω και να μπώ σε διαδικασίες για 15?!!? Αρχική απάντηση από sotiris αρίστο, δε λέω για σένα, εσύ καλά έκανες, αλλά δεν έπρεπε να σου πούνε ότι ήταν 5900 σε καμία περίπτωση. δηλαδή αν σου λέγανε ότι ήταν 4200 θα σε χάλαγε με 15 ευρώ? το θέμα όμως είναι να μη λέμε ό,τι να ναι. Ακριβώς αυτό είναι το θέμα εμένα δεν με αφορά καθόλου άλλα ουτε και αυτόν που θα πάρει το pc επιδή στην προκειμένη περίπτωση είναι για δουλείες γραφείου!! Ομως εγώ έκανα το thred για να δείξω αυτό που λέτε δλδ το πόσο λιμούτσια και παγαπόντηδες είναι! Ας το λέγανε απο την αρχή (και 4200 να λέγαν οτι είναι με 15 πάλι θα την έπαιρνα ).... βέβαια για τα λεφτά τις δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις κλέψιμο για να λέμε και του στραβού το δίκιο αλλά είναι το γαμώτο γιατι να επικρατεί τετοια κατάσταση και αντιμετόπιση πρως τους πελάτες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούνιος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 βρες μια αποδειξη αγορας απο καποιον με 5900 πηγαινε την πισω και παρε μια 5900 η αν δεν υπαρχει κατι ακομα καλυτερο:devil: :devil: :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 καλα δεν σου τραβηξε την προσοχη το geforce 4 στις ψυκτρες της μνημης?τεσπα...15 ευρα ειναι μονο...και η καρτουλα ειναι πολυ καλη για αυτα τα λεφτα πιστευω...ανωτερη απο 5200,5600 και 5700απλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Τουλαχιστον δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο στο στοκ να το πεις?Να τη γλυτωσουν οι καημενοι επομενοι αγοραστες!Εγω παντως και μισο ευρω να εδινα μονο και μονο για την εξιοπρεπεια μου και την κοροιδια(εσκεμμενη ή μη) πισω απ'την πλατη δεν θα τη δεχομουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 αρε Αριστο!λολ αφου δεν ξερεις να αγοραζεις!λολ σου ειπα να με παρεις μαζι σου!!!καλα ρε συ πολυ λολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 το σαββατο θα περασω απο στουρναρα λογω SLN.......χαλλλαρα θα παω να κανω ενα κρας τεστ ιδιο με αυτο που εκανε ο αριστος.θελω να δω ομως πως θα αντιδρασει ο υπαλληλος αμα ξεσκεπασει καμια ΜΧ440 με ψυκτρα 5900ΧΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Επέστρεψέ την και μην δεχτείς τίποτα χειρότερο σε επιδόσεις από μια 5900ΧΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Συμπέρασμα : ....ξεβρακώνουμε όλες τις ψυκτρες όταν ψωνίζουμε από stock....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 ρε παιδες χαλαρωστε...μπορει ουτε αυτοι να το γνωριζαν...ειναι και ψιλοασχετοι εδω που τα λεμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.