Jump to content

Καλυτερη 19'' CRT...

dpetka2001

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Καθηστε ρε παιδια απο ποτε η lG εχει δικους τους καθοδικους?Και απο ποτε αυτοι οι δικοι της καθοδικοι εχουν και τις 2 οριζοντιες γραμμες?

Έχει.....

Οι 2 οριζόντιες γραμμές είναι θέμα τεχνολογίας (χρειάζονται για να στηρίζουν το πλέγμα στους επίπεδους καθοδικούς - δεν είναι αποκλειστική πατέντα / αναγνωριστικό δλδ της Mitsubishi ή της Sony - το είχαν πχ και οι Viewsonic με τον Sonictron - αν και αυτός δεν θυμάμαι αν δεν ήταν Mitsubishi ή Sony...)

Αρχική απάντηση από spc

Έχει.....

Οι 2 οριζόντιες γραμμές είναι θέμα τεχνολογίας (χρειάζονται για να στηρίζουν το πλέγμα στους επίπεδους καθοδικούς - δεν είναι αποκλειστική πατέντα / αναγνωριστικό δλδ της Mitsubishi ή της Sony - το είχαν πχ και οι Viewsonic με τον Sonictron - αν και αυτός δεν θυμάμαι αν δεν ήταν Mitsubishi ή Sony...)

Μωρε το ξερω οτι ειναι για την στηριξη ,απλα μεχρι τωρα πιστευα οτι τετοιες εχουν οι τρινιτρον (που εχουν καταργηθει) και οι diamdtron....

Αρχική απάντηση από jax7480

Εγω παντως θα προτεινω LG F900P. Παιζει στα ιδια με τις 2 αποπανω, ισως λιγο καλυτερη, αλλα εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα, ειναι και πανεμορφη ΚΑΙ μαυροασημι.

:T:

Με εξαίρεση το "καμπυλωτό" περίγραμμα είναι από τις καλύτερες 19αρες...

Πανέμορφη... έχει και bnc είσοδο (αν βρεις καλώδιο...).

Προσωπικά δεν με κουράζει! Κουραστική είναι πολύ όταν δεν έχουν περαστεί οι drivers (είναι σαν να έχεις 60Ηz ότι ρύθμιση και να το βάλεις), αλλά με τους drivers όλα ΟΚ.

αν εχεις λεφτα και θες ΚΑΛΗ CRT, και οταν λεω ΚΑΛΗ εννοω ΚΑΛΗ...

παιρνεις Barco 'η Radius 'η E-machines...

αν θες σχετικα καλη ή περιπου καλη ή τελος παντων αυτο που θεωρει το 99.9% των χρηστων καλη οθονη παιρνεις Sony Eizo LG και κτλπ.....

Προσωπικά πιστεύω οτι η καλύτερη 19" CRT είναι η Mitsubishi 930SB.

Αλλα είναι πανάκριβη.

Δηλώνω ευτυχής κάτοχος 2 CRT 19". LG F900P και IIyama Vision Master Pro 454.

Kαι οι 2 έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματα τους.

Η LG είναι απόλυτα και πραγματικά επίπεδη, δεν έχει τις 2 γραμμές λόγω διαφορετικής τεχνοτροπίας, είναι τρομερά ξεκούραστη και έχει BNC connector αλλά έχει κάπως περίεργη γεωμτρία η οποία οφείλεται στο οτι είναι πραγματικά επίπεδη και θέλει πολλές ώρες λειτουργείας για να "στρώσει" και το μάτι σου αλλά και η οθόνη.

H 454 έχει πιο ζωντανά χρώματα αλλά φαίνονται οι γνωστές 2 οριζόντιες γραμμές (Dianondtron) και αν και βγάζει μεγαλύτερα refresh rates από την LG σταματάει σε χαμηλότερη ανάλυση (1920χ1440 όταν η LG φτάνει 2048χ1536) και θολώνει αρκετά ότα βάλεις το refresh πολυ ψηλά. Έτσι κι αλλιώς όμως είναι γνωστό οτι η καλύτερη εικόνα έρχεται στα 85Hz. Το λέει και ο κατασκευαστής. Ο,τιδήποτε παραπάνω απλά είναι ταλαιπωρία της οθόνης.

Γενικά, πιστεύω οτι όποια 19άρα οθόνη πάρεις από καλό κατασκευαστή (μην πάρεις καμμιά Sampo...) θα σε ικανοποιήσεις αρκεί να ξέρεις καλά τι ζητάς. Εγώ ας πούμε θυσιάζω την άριστη γεωμετρία του πλαισίου για να έχω πραγματικά ξεκούραστη εικόνα και 2 εισόδους VGA.

Αρχική απάντηση από FrOsT

έχει και bnc είσοδο (αν βρεις καλώδιο...).

Frost, καλώδιο εγώ βρήκα εύκολα. Πλαίσιο.

την ειχα παρει απο το μουλτιραμα 650 ευρω πριν 2 χρονια σχεδον και δεν την ειχε κανενα αλλο μαγαζι στη στουρναρη..την ειδα αναμεσα σε 19" αλλες φτηνες με 250 ευρω και εβαλα τα γελια..επαιξα και με τις ρυθμισεις τιποτα μερα με τη νυχτα

απλα την ερωτευτηκα και την πηρα καθε που βλεπω hdtv λιωνω.....

Kι εγώ αυτήν ήθελα αλλά ήταν τραγικά ακριβή ρε... Έπαιζε φάση να την φέρω από Γερμανία με 430 μαζί με μεταφορικά αλλά τελικα δεν έκατσε. Και σκέφτηκα "Δεν πάιρνω καλύτερα 2 19άρες?" ήμουν ανάμεσα στην Sasmung 959NF και την LG. Τελικα πήρα την LG... Και την 454 αργότερα για το 2ο (αν καλομάθεις στο μέγεθος και τις αναλύσεις, δύσκολα αλλάζεις μετά....)

ειναι ακριβη το ξερω αλλα εχει ενα χρωμα η ατιμη...καλα με το super bright βλεπεις τοσο κρυσταλο την εικονα που στο half life 2 και σε doom 3 βλεπω πραματα στα σκοταδια που σε αλλη οθονη δεν τα βλεπω ειδικα στης φτηνες crt καλα tft δεν το συζηταμε καν:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.