dpetka2001 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 παιδια σκεφτομαι να αγορασω καινουρια οθονη...ο,τι λεει ο τιτλος...θα ηθελα γνωμες-προτασεις καθως και εμπειριες αν θελει καποιος να μοιραστει...ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Καλύτερη δεν ξέρω ποια είναι(αν μπορεί βέβαια να δοθεί τέτοιος τίτλος).Πολύ καλές όμως είναι η SAMSUNG 997DF και η SAMSUNG 959NF Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Πολύ καλή η Samsung 959NF σε χρώματα και στα όλα της. Κορυφαία οθόνη. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι όταν κάθομαι πολλές ώρες με ζαλίζει... Κλασική CRT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 παντα EIZO;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιούνιος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:32] παντα EIZO;) ποιο μοντελο προτεινεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιούνιος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 αναμεσα στις 959 και 997 ποια προτεινετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 για μενα το κορυφαιο μοντελο στις 19αρες ειναι flexscan L760T-C τιμη δεν ξερω παντος απο συγκρισεις δεν παιζεται,ποσα χρηματα διαθετεις περιπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από dpetka2001 αναμεσα στις 959 και 997 ποια προτεινετε?? Εγω παντως θα προτεινω LG F900P. Παιζει στα ιδια με τις 2 αποπανω, ισως λιγο καλυτερη, αλλα εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα, ειναι και πανεμορφη ΚΑΙ μαυροασημι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 δες και αυτην www.infoshop.gr/product.asp?prld=207248κατι επαθε,παντως διαλεξε απο την κατηγορια περιφεριειακα-οθονες και θα βρεις οτι θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιούνιος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:41] για μενα το κορυφαιο μοντελο στις 19αρες ειναι flexscan L760T-C τιμη δεν ξερω παντος απο συγκρισεις δεν παιζεται,ποσα χρηματα διαθετεις περιπου; συγγνωμη αλλα αυτη ειναι TFT...εγω μιλαω για CRT...αν ξερεις καποιο αλλο μοντελο ευχαριστως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιούνιος 2, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους...κοιταω ηδη τα μοντελα που εχετε αναφερει...και αλλες γνωμες βεβαια ειναι ευπροσδεκτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Η EIZO δεν εχει πια στην αγορα crt.Η samsung ηταν καλες οθονες και αναλογα με την παρτιδα παραγωγης ειχαν τα αντιστοιχα μικροπροβληματα.Αυτην την στιγμη στην αγορα απο τα μοντελα που ειναι διαθεσιμα θα πηγαινα σε LG F900P ( κλασσικος diamοndtron καθοδικος μαζι με onsite εγγυηση που εγγυαται οτι στην χ αλλαγη στην οθονη σου θα πετυχεις κατι πολυ καλο) , philips 109Ρ κατι παρομοιο με την LG αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος για το τι καθοδικο φοραει και τελος εαν μπορουσα να βρω Viewsonic P90f .Εαν εξαιρεσεις την μετρια γεωμετρια στα ακρα της φοραει ενα καταπληκτικο flat tension καθοδικο με καλες αναλυσεις ομοιομορφα χρωματα και απιστευτη ευκρινεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Η LG αν δεν κανω λαθος εχουν δικο τους σωληνα απλα το συγκεκριμενο μοντελο παιζει στα 1280Χ1024 100 HZ οπως παιζουν samsung,eizo kai mitsubishi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Η LG αν δεν κανω λαθος εχουν δικο τους σωληνα απλα το συγκεκριμενο μοντελο παιζει στα 1280Χ1024 100 HZ οπως παιζουν samsung,eizo kai mitsubishi... το F900P της LG είναι το μόνο 19αρι που φοράει τον μοναδικό (όπως το διαφημίζει τουλάχιστον η ίδια η LG και δεν νομίζω ότι κάνει λάθος) καθοδικό ο οποίος είναι πραγματικά επίπεδος σε όλα τα επίπεδα (όχι μόνο στο γυαλί αλλά και στο πλέγμα κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:52] το F900P της LG είναι το μόνο που φοράει τον μόνο (όπως το διαφημίζει τουλάχιστον η ίδια η LG και δεν νομίζω ότι κάνει λάθος) καθοδικό ο οποίος είναι πραγματικά επίπεδος σε όλα τα επίπεδα (όχι μόνο στο γυαλί αλλά και στο πλέγμα κλπ) Mπορεί να συμβαίνει αυτό που λες, αλλά έκατσα μπροστά της σε 1 νετ καφέ για 2 ώρες και με έπιασε πονοκέφαλος. Εγώ θα πρότεινα mitsubishi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από spc το F900P της LG είναι το μόνο 19αρι που φοράει τον μοναδικό (όπως το διαφημίζει τουλάχιστον η ίδια η LG και δεν νομίζω ότι κάνει λάθος) καθοδικό ο οποίος είναι πραγματικά επίπεδος σε όλα τα επίπεδα (όχι μόνο στο γυαλί αλλά και στο πλέγμα κλπ) Οκ εγω απλα ειπα οτι δεν ειναι Diamontron...ετσι θυμαμαι τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Οκ εγω απλα ειπα οτι δεν ειναι Diamontron...ετσι θυμαμαι τουλαχιστον. ναι, δεν είναι diamondtronΑρχική απάντηση από georgesod Mπορεί να συμβαίνει αυτό που λες, αλλά έκατσα μπροστά της σε 1 νετ καφέ για 2 ώρες και με έπιασε πονοκέφαλος. Εγώ θα πρότεινα mitsubishi δεν μου κάνει εντύπωση (ειδικά δε αν έχεις συνηθίσει σε TFT)αναφορικά με το θέμα της κούρασης, οι πιο ξεκούραστες CRT ήταν στην προ flat εποχή (κάτι ωραίες Nokia, Hitachi κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Ιούνιος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 mitsubishi, κι απο μενα 930sb λεγεται , Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιούνιος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Ωραία σε αυτό το thread προτάθηκαν όλες οι 19ρες που υπάρχουν πάνω απο 250ε. Τωρα τι να προτείνω εγώ.... Vibrant? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Καθηστε ρε παιδια απο ποτε η lG εχει δικους τους καθοδικους?Και απο ποτε αυτοι οι δικοι της καθοδικοι εχουν και τις 2 οριζοντιες γραμμες?Μηπως παιζει παραμοια φαση με viewsonic και panasonic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.