Jump to content

ξενοδοχεια στην πατρα

manos_24

Recommended Posts

οποιος ειναι απο πατρα , μηπως θα μπορουσε να μου πει μερικα ξενοδοχεια που εχουν σχετικα χαμηλες τιμες?ψαχνει ενας φιλος μου (φοιτητης) για να μεινει καμια βδομαδα τωρα στην εξεταστικη του!

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:54]

αν είναι όμορφος (και να μην είναι τώρα που το σκέφτομαι, δεν νομίζω να πειράζει), ξέρω κάποιον που θα είναι πρόθυμος να τον φιλοξενήσει...:kiss:

μα σταματα πια.....το χεις καταστρεψει το παλικαρι.......θα ερθει αθηνα το σουκου και παλι μεσα στο μαυρο δακρυ θα ειναι........και θα στον πασαρω να τον ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΕΣΥΥΥΥ:devil:

:coax:

Εγω δεν ξερω κανενα φτηνο ρε φιλε...

Σε ενα ξενοδοχειο εχω μεινει ολο κι ολο οταν πρωτο-εφτασα, μολις κατεβαινεις απο τα ΚΤΕΛ φατσα (δεν λεω πως λεγεται γιατι θα γινω περιγελος του φορουμ για μια ακομα φορα...)

Περαν τουτου δεν μπορω να βοηθησω... Ουτε καν θυμαμαι ποσο εκανε η διανυκτρευση τοτε, για να στο προτεινω σαν "φτηνο"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.