manos_24 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 οποιος ειναι απο πατρα , μηπως θα μπορουσε να μου πει μερικα ξενοδοχεια που εχουν σχετικα χαμηλες τιμες?ψαχνει ενας φιλος μου (φοιτητης) για να μεινει καμια βδομαδα τωρα στην εξεταστικη του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 αν είναι όμορφος (και να μην είναι τώρα που το σκέφτομαι, δεν νομίζω να πειράζει), ξέρω κάποιον που θα είναι πρόθυμος να τον φιλοξενήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 χαχαχαχα !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:54] αν είναι όμορφος (και να μην είναι τώρα που το σκέφτομαι, δεν νομίζω να πειράζει), ξέρω κάποιον που θα είναι πρόθυμος να τον φιλοξενήσει... μα σταματα πια.....το χεις καταστρεψει το παλικαρι.......θα ερθει αθηνα το σουκου και παλι μεσα στο μαυρο δακρυ θα ειναι........και θα στον πασαρω να τον ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΕΣΥΥΥΥ:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_24 Ιούνιος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 καμια σοβαρη βοηθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από manos_24 [Σήμερα, στις 17:22] καμια σοβαρη βοηθεια? μην βιαζεσαι......ακομα οι πατρινοι δεν εχουν ποσταρει...... θιχτηκες βρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_24 Ιούνιος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:33] θιχτηκες βρε? οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Εγω δεν ξερω κανενα φτηνο ρε φιλε...Σε ενα ξενοδοχειο εχω μεινει ολο κι ολο οταν πρωτο-εφτασα, μολις κατεβαινεις απο τα ΚΤΕΛ φατσα (δεν λεω πως λεγεται γιατι θα γινω περιγελος του φορουμ για μια ακομα φορα...) Περαν τουτου δεν μπορω να βοηθησω... Ουτε καν θυμαμαι ποσο εκανε η διανυκτρευση τοτε, για να στο προτεινω σαν "φτηνο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.